Troche frustrujaca ta amatorszczyzna. Rozumiem chcesz sie nauczyc, nie masz kasy... ale jezeli nie robisz tego co ci sie sugeruje to wokoncu ktos sie znudzi. Jezeli masz pedal twardy to logiczne ze cos jest nie tak z podcisnieniem. Osprzet silnika sterowany jest podcisnieniem. Jezeli lapie lewe powietrze to brud dostaje sie do ukladu, vacuum-pompa ma tylko male sitko a elektrozawory nie maja zadnych filtrow. Podazajac, twoj nowy N75 moze byc juz brudny a tam w srodku tylko cienka membrana z silliconu i nie dziala jak sterownik sobie zyczy- taki przyklad.
3 strony rad i gdybania. Mozna tu spokojnie spisac kilka punktow na ktore trzeba zwrocic uwage i zabrac sie za prace . Mysle ze to tyle.
Nie rozumiem skąd w ogóle stwierdzenie, że nie mam kasy. Dziękuję, nie narzekam na to. Nie chcę się niczego nauczyć. Chce dojść co się dzieje z samochodem, którego już kilka warsztatów trzepało i nie mogło nic znaleźć. Jaka amatorszczyzna? Proponuje czytać ze zrozumieniem. Wczoraj mogłem tylko na szybko grupę 011, dziś wykonam resztę logów o których pisałeś. To raz. Dwa, na tych 3 stronach nie ma właściwie rad, są same pytania. I to zazwyczaj o logi. Więc mam się zabrać za "pytania"? Dobre
Na żadnej z trzech stron nie ma konkretnej rady. Więc proszę nie uprawiać matactwa, wmawiając mi, że nie wykonuje tego co mi się radzi.
Napisałeś Pan, żeby zrobić logi? Nie mogłem zrobić wczoraj całości, więc zrobię je dziś. Masz możliwość co 5 minut wykonywania logów? Gratuluje! Ja nie mam takiej możliwości.
Myślę, że to tyle.