Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Ja mam alkohita x50, daje radę. Jest miarodajny i nieduży, sprawdza się. Nie miałem w ogóle obezniania w temacie, poszperałem po opiniach na necie, nie zawiodłem się
Ja mam alkohita x50, daje radę. Jest miarodajny i nieduży, sprawdza się. Nie miałem w ogóle obezniania w temacie, poszperałem po opiniach na necie, nie zawiodłem się
Witam Wszystkich na forum. Akurat alkohit x50 oraz model x10 są często polecane na forach i zbierają bardzo dobre opinie, wiec warto się nimi interesować. Cenowo zmieścisz się w granicy 300 zł w zależności od tego gdzie kupisz, poleca poszukać w sklepach online.
Alkohita x50 mam i ja. Jestem zdania, że z alkomatów średniej klasy jest to całkiem fajny model.
Ponoć za niedługo mają wejść ciekawe modele, niemieckie, ale na razie jakoś mało informacji jest na forach.
Również kupiłem Alkohita ale X60 i mam kalibrację w cenie. Pierwsze testy przeszedł na imprezie firmowej. Niby alkomat a zabawy z nim było dużo. Każdy chciał sprawdzić
Mieliśmy kiedyś zagwozdkę bo chcieliśmy kupić teściowi alkomat. On niestety nie wie kiedy przestać a często jeździ samochodem więc chcieliśmy w ten sposób troche go zmobilizować do posługiwania się zdrowym rozsądkiem. Ale kupiliśmy jakiś szajs. Daliśmy chyba 70zł i wtedy myślałem że to wystarczy ale teraz patrzę na to jakie ceny tu rzucacie (500zł :O ) i się nie dziwie że tamto to był taki bubel
kupiłem na stronie producenta alkohita i mam 6 lat gwarancji na urządzenie. Jak coś zacznie się dziać to przekonam się jak to jest z gwarancją rzeczywiście.
Ja też polecam model Alkohita, tańsze i dobre z dokładnym pomiarem, uznawane za bezawaryjne są takie modele jak X40 czy x60 w zależności już od tego jaki budżet posiadamy na ten cel. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych.