• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup auta Audi A3 2.0

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
588
Posłuży Ci kilka lat, jak wymienisz progi. Ciekawe jak podłoga wygląda. O błotniku to nawet nie wspominam.
To jest szrot. Do tego 3 drzwiowy. Silnik to skarbonka bez dna i drogi w utrzymaniu.

Jak chcesz żeby Ci posłużyło kilka lat, to sobie poszukaj silnika ośmiozaworowego. Niestety za 8 500 to możesz Punto kupić.

demonit

Nowy
Punktów
0
Posłuży Ci kilka lat, jak wymienisz progi. Ciekawe jak podłoga wygląda. O błotniku to nawet nie wspominam.
To jest szrot. Do tego 3 drzwiowy. Silnik to skarbonka bez dna i drogi w utrzymaniu.

Jak chcesz żeby Ci posłużyło kilka lat, to sobie poszukaj silnika ośmiozaworowego. Niestety za 8 500 to możesz Punto kupić.
Dziękuję bardzo za odpowiedź, o takie konkrety mi chodziło ;D

Nemo_13

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Śląsk
Witam. Potrzebuję pomocy. Znalazłem ofertę Audi A3 na Otomoto: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a3-audi-a3-2-0-benzyna-2003r-ID6FkOTX.html
Warto się w ogóle fatygować? Jakieś opinie, doświadczenia z tym autem? Zależy mi by służyło przynajmniej kilka lat i nie okazała się być skarbonką. Wiem, że nie ma tu wiele informacji, ale potrzebuję pomocy czy jest sens się umawiać na oględziny. Pozdrawiam.
Jak chcesz ze stajni VAG to szukaj golfa 5 z silnikiem MPI, 1.6 benzyna :)

Do góry Bottom