Witam. Chciałbym poznać Państwa propozycje na temat zakupu auta. Sprzedaję swojego Forda Focusa mk2 i będę chciał nabyć coś nowego. Poniżej przedstawiam swoje oczekiwania. Oczywiście wiem, że mogą być wygórowane ale może jednak choć część z nich będzie możliwa do spełnienia.
Cena: do 20 tysięcy zł
Paliwo: Benzyna
Moc: min. 120 KM
Liczba drzwi: 4/5
Rocznik: min. 2012
Skrzynia: Manualna 5/6 biegowa
Nadwozie: Hatchback/Sedan
Wiadomo, że każdy chciałby auto bezawaryjne, owszem też chciałbym takie posiadać aczkolwiek wiadomo, że to tylko auto i zawsze coś może się zepsuć, kupując auto stać mnie również na jego utrzymanie jednak nie chciałbym aby częściej stało w warsztacie niż u mnie pod domem, a jak już to nie chciałbym wkładać w nie po kilak tysięcy
Ceny części zamiennych nie wygórowane, łatwo dostępne. Auto będzie głównie użytkowane na jazdy po mieście, do pracy i na weekendowe wypady we dwoje.
Pozdrawiam
Cena: do 20 tysięcy zł
Paliwo: Benzyna
Moc: min. 120 KM
Liczba drzwi: 4/5
Rocznik: min. 2012
Skrzynia: Manualna 5/6 biegowa
Nadwozie: Hatchback/Sedan
Wiadomo, że każdy chciałby auto bezawaryjne, owszem też chciałbym takie posiadać aczkolwiek wiadomo, że to tylko auto i zawsze coś może się zepsuć, kupując auto stać mnie również na jego utrzymanie jednak nie chciałbym aby częściej stało w warsztacie niż u mnie pod domem, a jak już to nie chciałbym wkładać w nie po kilak tysięcy
Ceny części zamiennych nie wygórowane, łatwo dostępne. Auto będzie głównie użytkowane na jazdy po mieście, do pracy i na weekendowe wypady we dwoje. Pozdrawiam