Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
dacie mi linka jaki by najbardziej odpowiadal VCDS, a z bmw z tym interfejsem nic nie zrobię
A może jakiś inny interfejs co ogarnie vag, bmw do tego budżetu , też najlepiej żeby obsugiwał peugota bo nieraz też się trafiają inne samochody niż vag
Nie ma innego linka.Vcds jest jeden i ma tylko jednego dystrybutora.
Jak chcesz robic jeszcze bmki i psa to musisz jeszcze sporo tysi polozyc a znajac zycie to zaraz sie zdecydujesz na autocoma z ryzu i na tym sie historia zakonczy.
http://allegro.pl/maxiecu-usb-full-27-marek-polski-program-serwisowy-i6561676740.html
Zerknij na to. Zalet ma kilka a najwazniejsza z nich to legalność oprogramowania i cena. Jak w opisie , polska produkcja i nie musisz sie kryc z uzywaniem . Zadna wladza nie pociagnie cie do odpowiedzialności jak np w przypadku delphi i innych wszelkiego rodzaju klonow uzywanych nielegalnie. A ze to twoj pierwszy interfejs to i tak pewno nie wykorzystasz mozliwosci przez sporo czasu. Osobiscie zastanawiam sie nad kupnem bo robienie diagnostyki tylko znajomym to marnowanie wiedzy i kasy wydanej na klony ktore uzywasz przy zamknietych drzwiach.
Jak to cdif bmki nie targnie,,bez problemu.A widzac na jakim etapie diagnostycznym jest kolega to i tak dla niego kosmos.Ale mniejsza oto skoro juz zdecydowal
Ja sam poluje na cdif- a. Miałem dwójkę i się pozbylem na rzecz innych interfejsów, a teraz żałuję dosyć mocno bo gadał prawie zawsze, nigdy nie było lipy przy klientach. Na szczęście po ukazaniu się wersji nr 3 dużo osób próbuje się pozbyć 2 za całkiem przyzwoite pieniądze