• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zalegające auto

Mate071

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Wrocław
Siemanko, mam mały zgryz, mianowicie klienta auto stoi juz 3 msc u mnie na duperele, mial zalatwic część ale juz sie nie pojawił, nie oddzwania nie odpisuje. Chce mu wysmarować sms ze zaczynam naliczac oplaty za postój, tylko za bardzo nie wiem jaka kwote podac zeby nie byla wyssana z palca ale taka zeby jednak go ruszyło sumienie. Zapewne ktos juz przez to przechodzil i cos podpowie ;)

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Jak postoi jeszcze u Ciebie kilka miesięcy, to Ty mu zapłacisz żeby zabrał samochód.
A nawet zasponsorujesz lawetę żeby odstawiła pojazd w wyznaczone przez niego miejsce.

Gorzej, jak nie zechce go odebrać w ogóle...a zrobił film z ukrytego rękawa, jak Ci przekazuje/powierza ten pojazd.

Mate071

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Wrocław
Jak postoi jeszcze u Ciebie kilka miesięcy, to Ty mu zapłacisz żeby zabrał samochód.
A nawet zasponsorujesz lawetę żeby odstawiła pojazd w wyznaczone przez niego miejsce.

Gorzej, jak nie zechce go odebrać w ogóle...a zrobił film z ukrytego rękawa, jak Ci przekazuje/powierza ten pojazd.
Nie no tak to nie :D poczekam jeszcze do tych 3 lat, sądownie nabędę praw i sprzedam na złom haha

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
473
30zł na dobę możesz liczyć.

Piotr_Ł

SuperMechanior
Punktów
45
Miasto
Lublin
30 zł netto doba kosztuje jak wystawiasz do ubezpieczalni( np z OC sprawcy) w naszym rejonie

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
824
Miasto
Gdańsk
Też mam naprawionego zbuka. Wpłacona zaliczka, naprawiony, wystawiona f vat i klient na uato się obraził. Stoi i kwitnie...

Do góry Bottom