koksiu621
Zweryfikowany Mechanik
a nie masz nikogo w okolicy zeby z toba robił ?

Widzisz kolego z grzebaniem to jest tak, że robię całą mechanikę, diagnostykę i klimatyzacje a doba ma 24h i się nie rozciąga, poza tym to jednak warsztat więc pogrzebać mogę sobie w swoim aucie ale nie będę eksperymentował na autach klientów bo to generalnie prosta droga do ich utratyAlbo sam zacznij grzebać w elektryce![]()

ja robię mechanikę, diagnostykę, elektrykę i blacharkę. Ale z blacharki chce zrezygnować bo stoi u mnie auto na progi maiły być progi zewnętrzne a trzeba zrobić wewnętrzne i wstawić spory kawałek podłogi żeby miało to ręce i nogi miało być pracy na 2 dni a będzie chyba na tydzień. I muszę jeszcze iść zaraz złożyć polo bo montowałem centralny i nie zdążyłem poskładać bo 2 w nocy wybiła
miałem miłe zdziwienie ze polo 2003r nie ma ani elek. szyb ani centralnego zamka.Witam kolegęwitam wszystkich Wrocław

Oooo to moje strony, gdzie dokładnie??Witam Wszystkich!!Okolica - Swidnicy -

Ja miałem warsztat w samej ŚwidnicyYaSlu a Ty dokladnie skąd?
ja z Jedliny Zdrój

Nie, obecnie mam firmę zawieszoną. Co do klientów to fakt, na brak pracy nie narzekałem bo samochodów w okolicy jest całkiem sporoA prowadzisz ten zaklad tam jeszcze?jak z klientami?bo w Swidnicy troche ludzi mieszka.robisz Sam,czy masz dodatkowo Mechanikow?

daj jakiś namiar zajmuję się elektryką i elektronikąDawno mnie tu nie było ale witam wszystkich z Wrocka
Tak przy okazji szukam ogarniętego elektryka samochodowego do współpracy, mam warsztat ale część elektryczna leży i zdycha![]()