1- Czy ty czytasz co ja piszę, bo nie wygląda to po tym co piszesz
2- nie siedzę głęboko poprostu coraz więcej K/H na drogach, pojawiają sie u mnie auta 2-3 letnie.
3- jak byś czytał co pisze to byś wiedział że nie wyciągnie, wskaż mi urządzenie które to wyciągnie? jeszcze raz napisze Zenith Z7 jest serwisówką do dwóch marek, a nawet więcej bo aso musi pisać Warszawę o pin. Wiesz ile kosztują ori głowice do np mercedesa czy innej marki?
4- Nie wmawiaj mi czegoś co nie powiedziałem, wskaż gdzie napisałem, że to sprzęt niszowy, piszę właśnie że jest odwrotnie.
5- Zenith jest nowością na rynku parę miesięcy i zgodzę się z tym że jest jeszcze mało znany dla takich użytkowników jak ty.
Użytkownicy tacy jak ja którzy mają urządzenie firmy GIT, są informowni o nowościach czy dostają biuletyny o update, tak właśnie dowiedziałem się że wyszedł Zenith Z7.
6- jak poczytasz i zobaczysz filmy które tu zamieściłem, np clioV 2019 na którym widać ile jest np funkcji specjalnych, czy parametrów, Mercedes kodowanie scn, to nie wychodzi na to że sprzęt jest słaby
7- druga rzecz jeżeli nie można czegoś ogarnąć offline to używa sie protokołów passthru, czy doip z kontem producenta i ma się za nie wielką opłatą serwisówke w prawie w każdej marce, i tak było już w 2019 w G-scan3, Więc nie wiem o co ci chodzi?
8- inną rzeczą jest to że nie ma sprzętu co by ogarniał wszystko offline, takie czasy nastały, trzeba płacić za dobry sprzet.
9- Zenith w ssangyoungu to jak głowica ori, kodowania, zmiany sterów,radzi sobie bez problemów, więc można stwierdzić że już w trzeciej marce jest poziom serwisowy.
10- to mój ostatni post w stosunku do ciebie, nawet zwykłego dziękuje za informacje nie napisałeś.