BENEK JARO
Początkujący
Witam wszystkich. Po dwudziestu ponad latach w zawodzie zrobiłem sobie przerwę. Może tutaj coś pomogę, a przynajmniej może czegoś się jeszcze nauczę
a gdzie kolega popełnił błąd ortograficzny? chyba jestem ślepyNa pewno nie z ortografii

W tytulea gdzie kolega popełnił błąd ortograficzny? chyba jestem ślepy![]()
człowiek z wiekiem jest coraz głupszySory. Świeżynka. Tak to jest jak za bardzo zaufasz korektorowi błędów. Na marginesie, to jest forum mechaników, czy polonistyczne? Chyba nie pomyliłem się?Na pewno nie z ortografii
Mechanik to pijak, złodziej i erosomanCzyli sam fakt bycia mechanikiem pozwala na bycie tłukiem ortograficznym ?
To mechanik nie może już poprawnie pisać ?!
ledwo czyta a gdzie tu pisać...Widzę, że ciągnięcie tego wątku nie ma sensu. Wystarczy spojrzeć tylko z przymrużeniem oka. Nie czuję się tłukiem ortograficznym. Wyciągasz za daleko idące wnioski. Tego typu uwagi zachowaj dla siebie i swoich znajomych.Czyli sam fakt bycia mechanikiem pozwala na bycie tłukiem ortograficznym ?
To mechanik nie może już poprawnie pisać ?!
Nie mam zamiaru strzelać focha. Mów za siebie. Uważasz się za kogoś wyjątkowego na forum?Teraz strzel focha. Nie bedziemy tęsknić.
@BENEK JARO zluzuj rajstopy bo ci ciśnienie skoczy