• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Myślę że smialo moge tu napisać...jak tam po meczu Panowie?? jakie wrażenia..
Panie, trzeba tak odrazu wulgarnie? Tak wszystkich wkur... I patrzeć jak to wybucha? Proszę się zastanowić zanim Pan coś takiego strasznego napisze :)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Panie, trzeba tak odrazu wulgarnie? Tak wszystkich wkur... I patrzeć jak to wybucha? Proszę się zastanowić zanim Pan coś takiego strasznego napisze :)
Przepraszam....ale i tak wiedziałem co będzie a jednak się łudziłem:( nie śmieje się a wręcz ubolewam...ale
..zawsze jest z nami to hasło Polacy ,nic się nie stało.Jest jak zawsze....

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
z Hiszpania bedzię łatwiej, pierwsze śliwki robaczywki

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Tylko pieniędzmi da się pobudzić polskich reprezentantów do gry ale nie my jesteśmy ich pracodawcami a tym czasem:

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Fakt nie popisali się chłopaki, Lewandowski mówią ( bynajmniej u mnie na rejonach) że też h..j pokazał...ale kuźwa przepraszam on sam za wszystkich grać nie może prawda? Z resztą reszta świata głupia nie jest i lewego znają. Więc pilnowany jest na kazdym meczu by inoo gały nie dotknął ...
Najbardziej to mnie G.K. wk...ił..robi z siebie takiego SupersStarsArmagedon a ciul gra nie czysto ,,hamsko i arogancko ......( Z resztą tak jak wszyscy) komentator gada że o. Grześ nie swój że się odnaleźć nie może w tym meczu ze na wiosnę był inny:D kuźwa! Śmiech na sali ...a prawda jest taka że się łopoj gorzoły zgazował łot taki nie swój...i finał meczu co widział każdy, Grzech piernął sztempla Rote Karte i wielce zdziwiony obrażony że zlazi pyda z prostokąta:/
Slowaki grali technicznie lepiej od naszych ,właśnie apropo hajsu jaki oni tam zarabiają..żeby wyjść jako tako z mordą do kibiców zrzucili by się w kupę jaką składką i niewiem przekazali na dom dziecka. ,na szpital dla dzieci co są naprawdę nieuleczalnie chore czy na jakiś równie dobroczynny cel ..(ja np.tak bym zrobił,do tego jeszcze oprawka medialna ) i h.j. Że przegrali ale wyszli by przed nami Polakami-kibicami z twarzą ,szacunkiem ....to się nazywa HONOR..a tak to zawsze. Szmaciarzami ( gałganami) będą...
Apropo mecZu z Hiszpanium to aż się boje teraz rubina odpalać co by mi się całkiem mnie zje...ał bo gdzie jo tero nowygo kupać??

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Fakt nie popisali się chłopaki, Lewandowski mówią ( bynajmniej u mnie na rejonach) że też h..j pokazał...ale kuźwa przepraszam on sam za wszystkich grać nie może prawda? Z resztą reszta świata głupia nie jest i lewego znają. Więc pilnowany jest na kazdym meczu by inoo gały nie dotknął ...
Najbardziej to mnie G.K. wk...ił..robi z siebie takiego SupersStarsArmagedon a ciul gra nie czysto ,,hamsko i arogancko ......( Z resztą tak jak wszyscy) komentator gada że o. Grześ nie swój że się odnaleźć nie może w tym meczu ze na wiosnę był inny:D kuźwa! Śmiech na sali ...a prawda jest taka że się łopoj gorzoły zgazował łot taki nie swój...i finał meczu co widział każdy, Grzech piernął sztempla Rote Karte i wielce zdziwiony obrażony że zlazi pyda z prostokąta:/
Slowaki grali technicznie lepiej od naszych ,właśnie apropo hajsu jaki oni tam zarabiają..żeby wyjść jako tako z mordą do kibiców zrzucili by się w kupę jaką składką i niewiem przekazali na dom dziecka. ,na szpital dla dzieci co są naprawdę nieuleczalnie chore czy na jakiś równie dobroczynny cel ..(ja np.tak bym zrobił,do tego jeszcze oprawka medialna ) i h.j. Że przegrali ale wyszli by przed nami Polakami-kibicami z twarzą ,szacunkiem ....to się nazywa HONOR..a tak to zawsze. Szmaciarzami ( gałganami) będą...
Apropo mecZu z Hiszpanium to aż się boje teraz rubina odpalać co by mi się całkiem mnie zje...ał bo gdzie jo tero nowygo kupać??
Oni mają w d... kibiców, widziałem po meczu wywiad z kibicami, mówili że piłkarze poszli prosto do szatni i ich olali :)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Jak mam wkurw bo w warsztacie nie idzie po myśli to też omijam żonę co by za dużo nie powiedzieć ;)

Mattii

SuperMechanior
Punktów
213
Miasto
Maszewo
Dobra cena jak na ksenon ;)

Załączniki

• Screenshot_20210702-125931_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210702-125931_Samsung Internet.jpg
    291,8 KB · Wyświetleń: 22
Do góry Bottom