Angielski to nie mój język ojczysty, nie wiem kiedy się śmiać.
Nie chodzi o to żeby zrozumieć co on mówiAngielski to nie mój język ojczysty, nie wiem kiedy się śmiać.
samo podobieństwo do Pacino jest śmieszne przynajmniej dla mnie Panie, trzeba tak odrazu wulgarnie? Tak wszystkich wkur... I patrzeć jak to wybucha? Proszę się zastanowić zanim Pan coś takiego strasznego napiszeMyślę że smialo moge tu napisać...jak tam po meczu Panowie?? jakie wrażenia..

Przepraszam....ale i tak wiedziałem co będzie a jednak się łudziłemPanie, trzeba tak odrazu wulgarnie? Tak wszystkich wkur... I patrzeć jak to wybucha? Proszę się zastanowić zanim Pan coś takiego strasznego napisze![]()
nie śmieje się a wręcz ubolewam...ale Ja się zastanawiam za co biorą hajs? bo za grę w reprezentacji to raczej nie powinni nic dostać A do domu wracać PKS-emMyślę że smialo moge tu napisać...jak tam po meczu Panowie?? jakie wrażenia..
kuźwa! Śmiech na sali ...a prawda jest taka że się łopoj gorzoły zgazował łot taki nie swój...i finał meczu co widział każdy, Grzech piernął sztempla Rote Karte i wielce zdziwiony obrażony że zlazi pyda z prostokąta:/Oni mają w d... kibiców, widziałem po meczu wywiad z kibicami, mówili że piłkarze poszli prosto do szatni i ich olaliFakt nie popisali się chłopaki, Lewandowski mówią ( bynajmniej u mnie na rejonach) że też h..j pokazał...ale kuźwa przepraszam on sam za wszystkich grać nie może prawda? Z resztą reszta świata głupia nie jest i lewego znają. Więc pilnowany jest na kazdym meczu by inoo gały nie dotknął ...
Najbardziej to mnie G.K. wk...ił..robi z siebie takiego SupersStarsArmagedon a ciul gra nie czysto ,,hamsko i arogancko ......( Z resztą tak jak wszyscy) komentator gada że o. Grześ nie swój że się odnaleźć nie może w tym meczu ze na wiosnę był innykuźwa! Śmiech na sali ...a prawda jest taka że się łopoj gorzoły zgazował łot taki nie swój...i finał meczu co widział każdy, Grzech piernął sztempla Rote Karte i wielce zdziwiony obrażony że zlazi pyda z prostokąta:/
Slowaki grali technicznie lepiej od naszych ,właśnie apropo hajsu jaki oni tam zarabiają..żeby wyjść jako tako z mordą do kibiców zrzucili by się w kupę jaką składką i niewiem przekazali na dom dziecka. ,na szpital dla dzieci co są naprawdę nieuleczalnie chore czy na jakiś równie dobroczynny cel ..(ja np.tak bym zrobił,do tego jeszcze oprawka medialna ) i h.j. Że przegrali ale wyszli by przed nami Polakami-kibicami z twarzą ,szacunkiem ....to się nazywa HONOR..a tak to zawsze. Szmaciarzami ( gałganami) będą...
Apropo mecZu z Hiszpanium to aż się boje teraz rubina odpalać co by mi się całkiem mnie zje...ał bo gdzie jo tero nowygo kupać??