• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jak by tak zrobić sondę, to by się okazało, że 3/4 albo i więcej społeczeństwa nie ma pojęcia co to inflacja...:)
Więc taki przekaz kurwizji nic im nie mówi...ale skoro powiedzieli, że będzie dobrze, to chyba wiedzą co powiedzieli...:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jak by tak zrobić sondę, to by się okazało, że 3/4 albo i więcej społeczeństwa nie ma pojęcia co to inflacja...:)
Więc taki przekaz kurwizji nic im nie mówi...ale skoro powiedzieli, że będzie dobrze, to chyba wiedzą co powiedzieli...:)
Będzie dobrze, ruda szmata wraca do PO, cofnie wszystkie reformy PiS-u i będziemy uratowani

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jak jesteśmy w temacie inflacji to powiedzcie mi moi drodzy na co zamienić 20-30 tys PLN żeby zamrozić ich obecną wartość nabywczą?
Automatyczne połączenie postów:

ruda szmata to Donald tłusk?
A są jeszcze jakieś?

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
A ja mam wszystko w nosie. Dzis chleje, wczoraj i przedwczoraj chlalem, jutro jade na robote i wychlam. Taki jest ciezki los fachowca od automatyki elektroniki

Do góry Bottom