Pov naprawiasz z ojcem auto. Zobacz mój komentarz #detailing #detailingpolska
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Widzę Volvo w tle![]()
Pov naprawiasz z ojcem auto. Zobacz mój komentarz #detailing #detailingpolska
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.youtube.com
super warsztat
To się nazywa reklama. Na pewno nie przejdziesz obok niej obojętnie.
jak się dobrze przyjrzysz to przednia os też jest podparta.I niby jak zapakował na siebie to auto?
obejrzałeś film? zaczyna się od 25 sekundyNo dobra, ale albo je musiał podnieść, albo przetoczyć. W jednym wypadku gniecie na co tam akurat trafi pod spodem, w drugim męczy opony i skrzynię, zakładając, że większość teraz jeździ w automacie.

A co jak będzie na biegu lub w automacie i zaciągnięty ręczny ??? A jak 4x4 ??? Trochę newralgicznych punktów wycięte z filmu, nie mówię że złe ale tak jak Pangia zwrócił uwagę nie ma wszystkiego pokazanego ...jak się dobrze przyjrzysz to przednia os też jest podparta.
chwila szukania na youtubie
To się nie parkuje w miejscach zabronionychA co jak

Przy prędkości 40kmh wpaść w poślizg?No gość w znak przywalił, i co?

Mi Saxo przy 20 latało bokiem. Wystarczyło, że na tyle była bieżnikowana zimówka i przejechałem rondo w deszczu.Przy prędkości 40kmh wpaść w poślizg?