• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
baaaaa kiedyś oglądałem gdzieś w necie prototypy XM no szok, szkoda że tego nie puścili nie to że lubie i jestem maniakiem , podoba mi się zawieszenie hydroaktywne i wygoda siedzeń itp .

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Synowa dzwoni do teściowej i pyta:
- Mamusiu, a jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka ?
- No oczywiście, że matka!
- No to Mamusia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nachlał, że do kibla nie trafił. :p :D

Edit: też trochę lekko wulgarny:

Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
-Proszę brać te oto czopki.Przy następnej wizycie Panie Doktorze zasypiam ale budzę się w nocy Proszę brać te czopki one są już bardzo mocne.Przy następnej wizycie pacjent prosi:
-A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie :D

Ostatnia edycja:

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Lekko wcięty gość wchodzi do restauracji... podchodzi do baru ,
zamawia drinka..w pewnej chwili zauważył, że przy jednym ze stolików siedzi jego była żona
z obecnym jej mężem... podchodzi chwiejnym krokiem i pyta... no... kolego powiedz... jak się jeździ na używanym sprzęcie?
... a ten odpowiada... no w sumie bez zastrzeżeń... trochę pierwsze 4 centymetry wyślizgane, a potem jak nówka :D:D:D

Daniel3214

Nowy
Punktów
0
Miasto
Plock
2 facetow siedzi w barze i zaczyna sie rozmowa
1- ostatnia dodalem post na forum mechanika.
2- i co?
1- no i pod jakims postem z glupimi kawalami bylo ponad 700 komentarzy a u mnie jedno wyswietlenie...

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
2- i co?
1- no i pod jakims postem z glupimi kawalami bylo ponad 700 komentarzy a u mnie jedno wyswietlenie...
Czemu nie dokończyłeś? Przecież ten kawał tak się nie kończy; rozmowa trwa dalej, bo teraz znowu ten drugi facet mówi:

2 - Ty, no ale tak właściwie to po co ty się tam rejestrowałeś? Przecież nie jesteś mechanikiem?
1 - No tak, ale wiesz mam do naprawy moją Astrę, więc doszedłem do wniosku, że zapytam się na forum mechaników. Tam na pewno mi doradzą jak wymienić silnik w moim samochodzie w taki sposób, żeby łączny koszt naprawy zamknął się w dwóch stówkach. Więc poprosiłem o sugestie co i jak, i dodatkowo zapytałem się ile coś takiego może kosztować.
2 - I co? I co?...
1 - No wyobraź sobie, że nikt się nie odezwał!
2 - Poważnie??? No co Ty. Niesamowite! Może w pracy siedzą i nie mają czasu?
1 - Eeee tam. Weź przestań. Przecież mechanicy to nieroby oszuści i złodzieje! Siedzą przez cały dzień i nic nie robią!!!
2 - No i co zrobiłeś?
1 - Napisałem im w tym durnym temacie o kawałach co o tym myślę!!!! Przecież nie może tak być!!!! Kto to widział!!!! Skoro JA zadaję pytanie, to każdy ma w te pędy rzucić wszystko i udzielić mi odpowiedzi!!! To ich zasrany obowiązek! Ktoś pyta, a oni odpowiadają! W innym przypadku, po co ktoś miałby tworzyć takie forum???
2 - Hmmm.... No nie wiem.... A może to forum zostało stworzone po to, żeby zrzeszać w jakiś sposób mechaników, żeby mogli się wymieniać opiniami, doświadczeniami i ewentualnie, żeby pomagali sobie w jakichś nietypowych przypadkach?
1 - No chyba żartujesz?!!!! Na pewno nie!!!! W każdym razie po napisaniu posta, obraziłem się na to forum i strzeliłem "focha". Nie będę tam więcej zaglądał.

Koniec kawału.
I widzisz, teraz jest śmiesznie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
2- i co?
2- no bo nie wstawiłeś zdjęcia cycków :D mechanicy to zboczuchy ...

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Odbijając piłeczkę: czym się różni upierdliwy klient od wibratora??? ....upierdliwy klient to uj prawdziwy :p

Do góry Bottom