• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

ur3an

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
244
Miasto
Zdzieszowice
Szkoda że nie zrobiłem fotki zobaczyłem ostatnio na parkingu pegouta któremu z bagażnika wychodziła linka do zaczepiana i trzymałą rure wydechową. I idzie sobie poradzić w każdej sytuacji:D

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
Z życia.....
Do Racławic, (tych od bitwy) mam 15 km. Dzisiaj odbywała się tam coroczna impreza; wybór chłopa roku. Wybrałem się tam dzisiaj z rodziną. Impreza u stóp kopca, przy okazji wziąłem pięcioletniego syna i weszliśmy na górę (żona została na dole). Na górze jest tablica pamiątkowa i syn zapytał co na niej pisze. Przeczytałem mu:
"W TYM MIEJSCU 160 LAT TEMU POD RACŁAWICAMI WALCZYŁ LUD POLSKI POD WODZĄ WIELKIEGO POLAKA TADEUSZA KOŚCIUSZKI O WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ OJCZYZNY"
Po zejściu na dół, młody powiedział do żony:
- Mamo, tam na górze, była wojna lodowa.
- Jaka wojna?
- Lodowa.
Żona nie załapała wogóle. Musiałem jej wytłumaczyć, że skoro lud walczył, to wojna była lodowa.
Po powrocie do domu, syn stwierdził że to musiało być zimą, bo latem nie ma lodu.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
:) I jak nie kochać dzieci:) a że na każdej wojnie rozpusta mocno również "wojowała" - to kto wie czy tam lodowej wojny nie było...

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Hahaha Fi 50 xD Wuaszku Shreku dobry z ciebie człowiek że przynajmniej nie zamazałeś namiarów.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A jak rozumiem ma ktoś klopoty z ciagniecien druta ?

piotrorl

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
plus.google.com
Do egzaminatora podchodzi starszy mężczyzna i mówi:
- Mój syn ma jutro egzamin. Ale na pewno go nie zda...
Na to egzaminator:
- Mogę się założyć z panem o 1000 złotych, że zda.

DaroWars

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa-Bemowo
. Nie zła karuzela.

Marlena

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
173
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.
Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Żona żoną a tarcze ważniejsze :D:D

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom