• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
O obraczce ktora place uratowala :D:D:D:D ale tez bez meża nie mil by kto zamykac szyby :D:D:D i kolo sie zamknelo ;);)

olek39

Uczestnik
Punktów
0
Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na swiatłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki. Wysiada z niej dwóch byków:
- Co dziadek, walnąłeś...?
- Tak (cienkim wystraszonym głosem)
- Masz kasę?
- Nie
- Ubezpieczenie?
- Nie
- A syna?
- Mam
- To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz...
Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi:
- Co tatuś? Walnął jak cofał?

lew123

Początkujący
Punktów
12
Pielęgniarka wchodzi do gabinetu lekarskiego i mówi:
- Dzwoni żona tego Kowalskiego, którego dziś odwieźliśmy do domu. Po zdjęciu bandaży z głowy okazało się, że to nie jej mąż.
- Jest bardzo zdenerwowana?
- Przeciwnie, bardzo nam dziękuje.

Gattino

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Warszawa
Rozmowa lekarzy
Na wódce spotyka się pięciu chirurgów. W końcu rozmowa schodzi na robotę. Pierwszy mówi:
- Ja uważam, że najłatwiejsi do operowania są księgowi. Otwierasz takiego i wszystko w środku ma ponumerowane.
Drugi na to:
- Ja tam wolę bibliotekarzy. Otwieram gościa a tam wszystko ułożone w porządku alfabetycznym.
Trzeci na to:
- Ja najbardziej lubię elektryków. Wszystko w środku mają oznaczone kolorami.
Czwarty komentuje:
- Moi ulubieni to prawnicy. Nie mają serc ani kręgosłupów. Co więcej, można im wymieniać głowy.
Piąty na to:
- Ja tam wolę mechaników. Oni zawsze zrozumieją, że po wszystkim musi zawsze zostać trochę części.

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Gdzieś w środku buszu była sobie wioska w której panował maksymalny dobrobyt wódz zwołał naradę i pyta
-co mogę jeszcze dla was zrobić moi drodzy?
-ależ wodzu mamy już wszystko,mnóstwo jedzenia piękne kobiety,nie musimy pracować i wogóle nic nam już nie trzeba.
-ale ja chcę jeszcze coś dla was zrobić wymyślcie coś-mówi wódz
na drugi dzień przychodzą i mówią
-wodzu chcielibyśmy puścić rakietę na nowy york
-ok róbcie-mówi wódz
zabrali się do roboty przytachali pień baobabu napełnili go granatami,prochem czym popadnie mówią
-wodzu gotowe odpalamy?
-odpalajcie
jak jebło rozdubcyło wichę wszędzie trupy i kaleki na środku leży wódz bez nóg i mówi
-kur....a jak tu tak jebło to co dopiero musi się dziać w nowym yorku.

woloos

Bywalec
Punktów
3
Pare lat temu wyslalem ucznia (choc sam wtedy nim bylem) do sklepu po uziemienie w sparyu, po okolo 10 min przychodzi moj szef i pyta sie mnie o ch*j chodzi bo koles ze sklepu tak sie z niego smial ze az adzwonil . a on wrocil i powaznym glosem powiedzial ze nie maja tego w sklepie :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie widze w tym nic dziwnego , tyle ze lubią sobie skomplikować życie .

junior74

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Kraków Nowa Huta
Ukraina:
Przychodzi do klasy nowy nauczyciel.
- Nazywam się Arsienij Pietrowicz, jestem banderowcem. Dzieci, po kolei przedstawiajcie się tak samo jak ja.
- Nazywam się Oleg, jestem banderowcem.
- Nazywam się Irina, jestem banderówką.
- Nazywam się Witalik, jestem banderowcem.
- Nazywam się Wowoczka, jestem separatystą.
- Wowoczka, dlaczego jesteś separatystą !?!
- Moja mama jest separatystką, mój tata jest separatystą, moi przyjaciele są separatystami, więc ja także jestem separatystą.
- Wowoczka, a jeśliby twoja mama była by prostytutką, twój tata - pedofilem, siostra - dziwką, brat - ćpunem a przyjaciele - pedałami, to kim byś był wtedy ?
- Właśnie wtedy byłbym banderowcem.

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.

woloos

Bywalec
Punktów
3
Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham

Do góry Bottom