• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Znajomy fryzjer przenosił lokal z 1pietra na parter na drzwiach nakleil kartkę
"od ... 2019 golę na dole" .

kaska_6_3

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Wrocław
Przy krawężniku, obok spacerującego chodnikiem malca zatrzymało się auto.

-Wsiadaj, kochanie, dam ci 10 złotych i lizaka! - kusi dziecko kierowca.
Chłopczyk przyspiesza kroku, auto za nim.

-No wsiadaj! Dam ci 20 złotych, lizaka, czekoladę, chipsy! Malec przyspiesza, samochód za nim.
-Moja ostatnia oferta: 50 złotych, lizak, czekolada, chipsy, cola! No nie targuj się już, wsiadaj... - przymila się facet z samochodu.
- Odczep się, tato! Kupiłeś Matiza, to teraz z nim żyj!

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
No jest zajebisty :) stare ale zawsze śmieszy

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
"Funkcjonariusz SOP, który przyjechał po premiera Morawieckiego na jedno z warszawskich osiedli, przypadkowo włączył sygnały dźwiękowe, ale potem nie umiał ich wyłączyć. Mieszkańcy osiedla, zaniepokojeni hałasem, zadzwonili na policję. Kierowca opuścił osiedle i pojechał do znajdującej się niedaleko siedziby jednej ze służb specjalnych i tam poprosił o pomoc. Gdy wysiadł z pojazdu, limuzyna się zatrzasnęła i trzeba było do niej wezwać specjalną ekipę. Po premiera przyjechał inny samochód."

nagranie całej akcji.
https://streamable.com/c7qqc

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
"Funkcjonariusz SOP, który przyjechał po premiera Morawieckiego na jedno z warszawskich osiedli, przypadkowo włączył sygnały dźwiękowe, ale potem nie umiał ich wyłączyć. Mieszkańcy osiedla, zaniepokojeni hałasem, zadzwonili na policję. Kierowca opuścił osiedle i pojechał do znajdującej się niedaleko siedziby jednej ze służb specjalnych i tam poprosił o pomoc. Gdy wysiadł z pojazdu, limuzyna się zatrzasnęła i trzeba było do niej wezwać specjalną ekipę. Po premiera przyjechał inny samochód."

nagranie całej akcji.
https://streamable.com/c7qqc

wpadki zdarzają się wszędzie .. i ciekawe ile razy taka sytuacja dotknęła nas mechaników ? ;)
a dla równowagi Za rządów PO-PSL doszło do 60 kolizji z udziałem aut BOR-u ;) nie pisząc o takich drobiazgach ;)

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Siedzą dwie staruszki w parku na ławce i jedna mówi do drugiej , słuchaj Marysia a ta twoja wnuczka to już kogoś ma?
A wiesz jadziu ma ,poznała Włocha był dwa dni ale już pojechał ,i nawet mówiła że jej coś dał .
A co takiego marysiu jej dał ?
Nie wiem ,rozpłakała się chyba ze szczęścia i przebąkiwała coś że syfilicys czy coś , a co to takiego pyta Jadzia ,nie wiem chyba jakieś auto ,bo powiedziała że się na tym kur.....a cała wioska przejedzie .

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Chlopina trabantem stoi na poboczu bo cos tam sie w silniku rozpsuło noi czekal moze ktoś go scholował.Po jakimś czasie podjezdza chlopak oczywiscie Beemką pyta sie goscia czy nie pomóc.
Od słowa do słowa juz zapieli chol jadą.Ale chłopczok zapomnial ze ciągnie za soba trampka i cisnie po garach.oczywiscie chlop z trampka mruga mu swieczkami by zwolnił .
Mijają patrol policji.policjanty siedza w poldku i jeden zagaduje do drugiego:
-widziales tą beeme?ale za...ła ciekawe ile kucy miała.
Na to drugi
- Widzialem.a widziales tego trabanta¿ co byl za nią ,niedość ze na dupie jej siedzial to jeszcze mrugał by na pobocze zjezdzala bo do wyprzedzania sie przymierzał.

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
I cyk fuch.... zrobione...

Ola99

Gaduła
Punktów
12
Miasto
Słupsk
A ja szukałam kiedyś praktyk jako elektromechanik..
Do jakiego warsztatu nie zadzwoniłam to usłyszałam
-,,pani dla syna pewnoe szuka, a my cała załoge już mamy"
A jak się dowiedzieli że kobietka szuka to sie rozłączali, albo wyśmialii...

Do góry Bottom