• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ja już kupiłem jestem zadowolony. Byłem sceptycznie do tego nastawiony. Ale to naprawdę dziala.
Auto w hu.. Mniej pali i jeździ jak z turbina a to tylko wolnossace 2.4 d.
Polecam

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Ja jednak polecam magnetyzery - to specjalne urządzenia których komplet pozwala oszczędzić 20% paliwa. Kupiłem więc 5 kompletów i okazało się że silnik przestał zużywać paliwo. Jeździłem tak rok bez tankowania i postanowiłem zrobić eksperyment -dołożyłem szósty magnetyzer i okazało się że poziom paliwa w zbiorniku zaczął się podnosić. Po każdych 100km w zbiorniku pojawiało się dodatkowo 2-2.5l/100km które wężykiem odsysałem ze zbiornika i sprzedawałem sąsiadom. Ale jeden z sąsiadów - prawnik z zawodu, powiedział że to co robię jest nielegalne, bo paliwo trzeba akcyzować czy coś, więc zdemontowałem 6 magnetyzer i poprzestałem na pięciu, dzięki czemu zrobiłem już dziesiątki tysięcy kilometrów bez zaglądania na stację, a wskazówka paliwa cały czas w tym samym miejscu. Polecam wszystkim!

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Ja założyłem emulator turbiny na końcówkę wydechu. Nie muszę jechać na hamownie bo czuje, że w aucie przybyło około 85,8KM.
Nissan Micra k11 1.0i

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Magnetyzery pamiętam to chyba zmierzch xx wieku jak weszło na rynek.
Dużo reklam w gazetach tuningowych. Później ludzie sami konstruowali z magnesów neodymowych. Jakieś dziwne puszki pod maską.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
noo i co to k...a daję?
przysłowie stare jak swiat głosi ze z pustego toi salomon nie naleje.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Dobra opcja jest założenie magnetyzera na odme. Wtedy odma do banki i wraca czysty olej.

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Ja mam jeszcze założony magnetyzer na bagnet olejowy co powoduje, iż okresowo przybywa mi oleju silnikowego, który odlewam żeby potem mieć na wymianę. Czysty zysk. Nie wiem, czy to podobnie zadziała na czynnik w klimatyzacji bo dopiero co założyłem. Nie wiem czemu nie działa na płyn chłodniczy. Może trafiłem na podróbę.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo

A ja miałem coś takiego w Tavri :)
Proste: przełącznik od sygnału c330, cewka zaplanowa, świeca i przekaznik I ogień.
Radochy po pachy.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ja mam jeszcze założony magnetyzer na bagnet olejowy co powoduje, iż okresowo przybywa mi oleju silnikowego, który odlewam żeby potem mieć na wymianę. Czysty zysk. Nie wiem, czy to podobnie zadziała na czynnik w klimatyzacji bo dopiero co założyłem. Nie wiem czemu nie działa na płyn chłodniczy. Może trafiłem na podróbę.
Olej możesz sprzedawać, bo chyba nie ma akcyzy.

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Po tym wszystkim nasuwa się pytanie: czy na zwiedzionym penisie magnetyzer dawałby zwiększenie tegoż i wydłużyłby czas "baczności"?

Do góry Bottom