arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
To nie taki typ szefaSzef ci nie jęczy, że przynosisz straty firmie, bo uwalasz klientów ?![]()
zs słabo u ciebie ze znajomością tematu
ale może pewnego dnia dorośniesz, nie jestem aż taki złyTo nie taki typ szefaSzef ci nie jęczy, że przynosisz straty firmie, bo uwalasz klientów ?![]()
zs słabo u ciebie ze znajomością tematu
ale może pewnego dnia dorośniesz, nie jestem aż taki złyJak w porzo szef to ok...To nie taki typ szefazs słabo u ciebie ze znajomością tematu
ale może pewnego dnia dorośniesz, nie jestem aż taki zły

To nie wiem skąd masz takie wiadomości? Wiedzę? Musisz wiedzieć z pierwszej ręki?Jak w porzo szef to ok...
A reszty nie rozumiem...
Chyba, że ci chodzi, że coś mam do tego, że podchodzisz rzetelnie do wykonania przeglądu - to nie mam, a wręcz uważam, że wszyscy diagności tak powinni, to by wypleniło trochę patologię druciarstwa...
Osobiście nigdy nie dałem wkładki w dowód, bo po prostu nie musiałem, zawsze miałem sprawne auto...![]()
Dokładnie, za tyle nie da się kupić dobrego samochodu, więc zawsze kupuję za 1000-1500złTak, tylko, że jak się kupuje auto za 3 koła, to na bank nie będzie to sprawne auto...więc po co tracić 50 złociszy...
![]()

Każdy mechanik ma swojego diagnostę...To nie wiem skąd masz takie wiadomości? Wiedzę? Musisz wiedzieć z pierwszej ręki?
resztę już wiesz...
W każdym i tak trzeba zrobić kompleksowo serwis, heble, nierząd, nowy katalizator itp. więc kupując furę za takie pieniądze i tak trzeba dołożyć 3- 4 kafle, więc sumarycznie to się bardziej opłaca niż fura za 5 tysi w której i tak trza zrobić to co w tej za 1 tysia...Dokładnie, za tyle nie da się kupić dobrego samochodu, więc zawsze kupuję za 1000-1500zł

Dokładnie, lepiej kupić grata i porobić i mieć pewność że zrobiony niż kupować droższego który jest zrobiony tylko na papierze.W każdym i tak trzeba zrobić kompleksowo serwis, heble, nierząd, nowy katalizator itp. więc kupując furę za takie pieniądze i tak trzeba dołożyć 3- 4 kafle, więc sumarycznie to się bardziej opłaca niż fura za 5 tysi w której i tak trza zrobić to co w tej za 1 tysia...![]()

Na mózgu też te kropki wychodzą?

To chyba pierwsze z tego zapowiadanego miliona elektrycznych autCiekawe ile pali/100km taka dmuchawa do liści