• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jak bym nagrał wulkanizatora u którego ostatnio wymieniałem kapcie, to by tak własnie ten filmik wyglądał... :Dtylko, że wazzup to se jaja robi, a ten wulkanizator to tak na poważnie... :D
A jeszcze żeby go na koniec wku... wić do końca to mu powiedziałem, że w związku z tym, że źle traktował moje koła podczas prac wulkanizacyjnych i że ja poniosłem uszczerbek na zdrowiu psychicznym musząc wysłuchiwać jego niecenzuralnych słów, to mu nie zapłacę 100 zł tylko 50 zł...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Czym więcej go oglądam tym bardziej boję się, ze on tak na serio
Teraz ostatnio trochę przesadza aczkolwiek zazwyczaj działa to co naprawił więc w sumie to dobry mechanik :) pokazuje jak zrobić maksimum roboty przy minimum narzędzi
Automatyczne połączenie postów:

Ja jak coś robię to znoszę tyle narzędzi że później potrzeba taczkę żeby to posprzątać

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Mam tak samo:D
Automatyczne połączenie postów:

To musi wszystko do ręki być i nie ma bata,i tak znosisz może to może tamto aż się trafi

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Pamiętam jak przy zakładaniu kompresora przez 3 odcinki zastanawiał się, czemu na jałowych wskaźnik mu pokazuje ciśnienie w kolektrorze na minusie, albo jak podłączyć bov, a jak już ktoś z komentujących mu powiedział, to na koniec go zaślepił bo mu nie pasowało, że po puszczeniu gazu upuszcza ciśnienie :D Albo kilka razy rzucił pomysł żeby "oprócz kompresora założyć jeszcze turbo, ale tylko tą stronę gdzie jest wydech żeby mu wysysało spaliny" :D
Ale stąd własnie jego popularność, jest dużo kanałów gdzie robią po taniości i bez fikuśnych narzędzi, ale dają radę i prawie nikt ich nie ogląda, a on właśnie pokazuje brak wiedzy i podstawowe błędy, do tego stopnia że to robi się komedia nie tylko w tych odcinkach aco, ale też w tych które robi "na serio" :D

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Mnie właśnie to pajacowanie nie bawi, "Warsztat u Stasia" jest ok bo to typowa satyra

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Która z postaci? :)
Wazzupa...:D
Mnie właśnie to pajacowanie nie bawi,
Moim zdaniem on nie pajacuje tylko jest dobrym obserwatorem otaczającej rzeczywistości i taką właśnie oddaje w swoich filmach...:D
Może taka rzeczywistość by i była śmieszna gdyby nie był to śmich przez łzy... spróbuj zaprowadzić furę do takiego mechaniora, to dopiero będziesz się śmiał...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Wazzupa...:D

Moim zdaniem on nie pajacuje tylko jest dobrym obserwatorem otaczającej rzeczywistości i taką właśnie oddaje w swoich filmach...:D
Może taka rzeczywistość by i była śmieszna gdyby nie był to śmich przez łzy... spróbuj zaprowadzić furę do takiego mechaniora, to dopiero będziesz się śmiał...:D
Można pożyczyć furę od kogoś kogo nie lubisz i sebusiowi zaprowadzić na pakiet mini ;)

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
raczej nieśmieszne... 20 sekunda filmu jakby co

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
A najlepsze, że ludzie i tak to mają w dupie :D

Zero refleksji, zero przemyśleń.

Nawet Zbysia wypuścili żeby gawiedź miała o czym pisać / mówić.

:D

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Czasami zastanawiam się czy takie posty są prawdziwe....

1655749873884.png

Ostatnia edycja:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
właśnie odkryłem w sklepie nowe piwo.
to jak? bangla czy nie bangla? :D

1655752181297.png

Do góry Bottom