• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
nie, po prostu mam alergię na patolę
To może załóż jakąś fundacje pomocy dla skrzywdzonych pietiów... jak taki pietia będzie składał sprężynki w heblach i mu nie będzie szło i mu psycha siądzie, to napisze do ciebie, a ty pojedziesz do niego i go przytulisz i pogłaszczesz po główce...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
To może załóż jakąś fundacje pomocy dla skrzywdzonych pietiów... jak taki pietia będzie składał sprężynki w heblach i mu nie będzie szło i mu psycha siądzie, to napisze do ciebie, a ty pojedziesz do niego i go przytulisz i pogłaszczesz po główce...:D
Ja ten filmik widzę inaczej, pietia wygląda na dorosłego człowieka i jako taki powinien samodzielnie pracować, na szczęście jego kolega zauważył że Piotruś nie umie i mu zwrócił uwagę, gdyby pietia był sam na warsztacie to by hamulce poskładał tak jak umie i klient by się poprostu rozjebał

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Głuchy, niemy trans "śpiewa" Whitney Houston w brazylijskim talent show

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
ja GIF

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Powiem wam coś śmiesznego
Śnieg spadł i zaskoczył drogowców:D
Kto by pomyślał że nie poczeka do grudnia

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Raczej ludzie znów pozapominali jak się zimą jeździ :)

jarek_g60

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Wojcieszyn
Dziś telefon od rana z pytaniami wymienia Pan opony ?
Odpowiedzi tak to ja zaraz przyjadę.
Zapraszamy po 6 grudnia. Nawet dowidzenia nie usłyszałem od 5 osób.
Kto to słyszał żeby snieg zaskoczył w połowie listopada.

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
235
Miasto
Xxx
Zima to zaskakuje kierowców. Szkoda słów. Najłatwiej zwalić na drogowców, a co oni są rozstawieni co 5 km i czekają na śnieg ? W tamtym roku śmiano się z drogowców i zdjęcia robili jak sypali u nas drogi a śniegu nie było. Juz nudne w chuj są podsmiechujki z drogowców tak jak i Kevin sam w.domu w święta. Zjeby jeździć nie umieją, opon nie zmieniają

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Zima to zaskakuje kierowców. Szkoda słów. Najłatwiej zwalić na drogowców, a co oni są rozstawieni co 5 km i czekają na śnieg ? W tamtym roku śmiano się z drogowców i zdjęcia robili jak sypali u nas drogi a śniegu nie było. Juz nudne w chuj są podsmiechujki z drogowców tak jak i Kevin sam w.domu w święta. Zjeby jeździć nie umieją, opon nie zmieniają
Nie wiem na jakich zasadach oni pracują ale to jest zdecydowanie chujowy system
Automatyczne połączenie postów:

My mamy jeszcze wolny termin na 5 grudnia i późniejsze ale myślę że po tym jak śniegi spadły to ludzie odwołają i poszukają gdzie indziej bo jak tu jeździć na letnich ?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Wezcie... Ja wczoraj musialem w swoich autach wymieniac xD bo oczywiscie na codzień nie bylo czasu...

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Ja opony zmieniłem już 4 lata temu :D
Dzisiaj byłem już na przejażdżce, kilka cm śniegu, ślisko, w niektórych miejscach lód, wszyscy jadą 20 mniej niż ograniczenie zamiast 20 więcej, pługopiaskarkę mijałem, ale jechała z podniesionym pługiem i chyba nie sypała. Ale ważne że wyjechała na drogi :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Wozokilometry się liczą, pewnie piasku nie zdążyli kupić

Do góry Bottom