nie, po prostu mam alergię na patolęPo tym jak cię zapiekło podogonie, to można by było wnioskować, że to ty jesteś ten Pietia...![]()
nie, po prostu mam alergię na patolęPo tym jak cię zapiekło podogonie, to można by było wnioskować, że to ty jesteś ten Pietia...![]()

To może załóż jakąś fundacje pomocy dla skrzywdzonych pietiów... jak taki pietia będzie składał sprężynki w heblach i mu nie będzie szło i mu psycha siądzie, to napisze do ciebie, a ty pojedziesz do niego i go przytulisz i pogłaszczesz po główce...nie, po prostu mam alergię na patolę

Ja ten filmik widzę inaczej, pietia wygląda na dorosłego człowieka i jako taki powinien samodzielnie pracować, na szczęście jego kolega zauważył że Piotruś nie umie i mu zwrócił uwagę, gdyby pietia był sam na warsztacie to by hamulce poskładał tak jak umie i klient by się poprostu rozjebałTo może załóż jakąś fundacje pomocy dla skrzywdzonych pietiów... jak taki pietia będzie składał sprężynki w heblach i mu nie będzie szło i mu psycha siądzie, to napisze do ciebie, a ty pojedziesz do niego i go przytulisz i pogłaszczesz po główce...![]()
Głuchy, niemy trans "śpiewa" Whitney Houston w brazylijskim talent showTo może załóż jakąś fundacje pomocy dla skrzywdzonych pietiów... jak taki pietia będzie składał sprężynki w heblach i mu nie będzie szło i mu psycha siądzie, to napisze do ciebie, a ty pojedziesz do niego i go przytulisz i pogłaszczesz po główce...![]()
Powiem wam coś śmiesznego
Śnieg spadł i zaskoczył drogowców
Kto by pomyślał że nie poczeka do grudnia
Raczej ludzie znów pozapominali jak się zimą jeździ![]()
Nie wiem na jakich zasadach oni pracują ale to jest zdecydowanie chujowy systemZima to zaskakuje kierowców. Szkoda słów. Najłatwiej zwalić na drogowców, a co oni są rozstawieni co 5 km i czekają na śnieg ? W tamtym roku śmiano się z drogowców i zdjęcia robili jak sypali u nas drogi a śniegu nie było. Juz nudne w chuj są podsmiechujki z drogowców tak jak i Kevin sam w.domu w święta. Zjeby jeździć nie umieją, opon nie zmieniają
Uczcijmy chwilą ciszy wszystkich właścicieli BMW którzy nie zdążyli założyć zimówekWezcie... Ja wczoraj musialem w swoich autach wymieniac xD bo oczywiscie na codzień nie bylo czasu...

Skubany jak wiedział xDUczcijmy chwilą ciszy wszystkich właścicieli BMW którzy nie zdążyli założyć zimówek