arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Auto jamesa Bonda
Auto jamesa Bonda
E39 już bardziej nie da się zgruzowaćA ten dalej swoje, moje pytanie kiedy zmienił e39 na e65 bo długi czas go nie widziałem?

Nawiasem mówiąc to już postawił diagnozę że nie panewka tylko sworzeń tłokastukająca panewka
To ominąłem ten odcinek, widziałem tylko jak pchał tłok wkrętakiem a tak nie zobaczysz gdzie jest luzNawiasem mówiąc to już postawił diagnozę że nie panewka tylko sworzeń tłoka
I weź tu powiedz, że kobiety wcale nie są głupsze od ludzi

Ale w drugim ogłoszeniu się poprawił może z samochodem pisał w stresie bądź pijakuAutomatyczne połączenie postów:
Polska język trudna język
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
:To nie jest śmieszne, to samo życie...Już wiem gdzie będę wysyłał pęknięte wały z Nxx

Takie do żeliwa kosztują fortunę bo to są nikloweTak po prawdzie to ten spaw jest teraz najmocniejszym punktem całego wału...
Po obejrzeniu tego filmiku, próbowałem dojżeć jakiego typu elektrod używa, ale nic nie widać... ale pewnie poleciał zwykłymi do stali walcowanej... bo raczej nie takimi do żeliwa...![]()
Nikomu by się nie chciało, p0lska jest szrotem europy, zamiast naprawiać po prostu idziesz na najbliższe wysypisko i kupujesz takie wały na kilogramy, w niewiele lepszym stanie niż ten pęknięty, ale p0lak pojeździ kolejna dekadę dobijając przebieg ze 180 tys na 200 tys. km. A ty podliczasz za "wymiana wału na nowy"+cena nowego wału w ASO+marżaU nas też się takie rzeczy dzieją, tylko nikt nie nagrywa filmików... a potem się tak zregenerowaną furę sprzedaje jakiemuś zajaranemu frajerowi...![]()
Może ma tyle bo wszystkie próbował naprawić i jeszcze z żadnym się nie udałoAle fachowiec tez nie wąski .zobaczcie ile tych wałów ma w warsztacie....jak zrobil tak zrobil najwazniejsze ze działa.
Ale trzeba przyznać że rzeza mma spawarką zrobioną ze złomu, a spaw wygląda jakby tig robiłKiedyś samochody polskie robiły 100000km przebiegu od remontu do remontu i to na dobrych częściach i nikt nie narzekałPrzecież to zakład naprawczy należący do firmy Bayerische Motoren Werke, po karnacji i stylizacji widać że to rodowici niemcy-wysoko wykwalifikowani inżynierowie lubiący wakacje spędzać na pontonach
Nikomu by się nie chciało, p0lska jest szrotem europy, zamiast naprawiać po prostu idziesz na najbliższe wysypisko i kupujesz takie wały na kilogramy, w niewiele lepszym stanie niż ten pęknięty, ale p0lak pojeździ kolejna dekadę dobijając przebieg ze 180 tys na 200 tys. km. A ty podliczasz za "wymiana wału na nowy"+cena nowego wału w ASO+marża
Może ma tyle bo wszystkie próbował naprawić i jeszcze z żadnym się nie udałoAle trzeba przyznać że rzeza mma spawarką zrobioną ze złomu, a spaw wygląda jakby tig robił
Ciekawe że czopy wału które są chyba dość twarde toczą zwykłą stalką hss
tam też robią co mogą z tego co mająTylko ze 100k przebiegu to robilo sie przez 20latpolskie robiły 100000km przebiegu od remontu do remontu
Narzekali ale jeździli dalej, bo jedyna alternatywa dla kaszla czy poloneza to była piechotai nikt nie narzekał![]()

NiekoniecznieNarzekali ale jeździli dalej, bo jedyna alternatywa dla kaszla czy poloneza to była piechota![]()