Do Rosjinormalnego
To który kraj ubogacisz swoją osobą?Pochodzę z bydgoszcza ale teraz mieszkam 1km od granicy bydgoszcza.
Nie do rosji, tam jest prawie taka oligarchia, patola i bieda jak w p0lsce, do tego uczestniczą teraz w wojnie, więc pewnie stałbym się mięsem armatnim, tak samo jak polacy za kilka lat.
Kolonia brytyjska?Planuję Maltę na początek.

A jesteś dziabnięty eliksirem ?Ważne że to nie PiSlam, koszty życia podobne, lepszy klimat, podatki, służba zdrowia, mniej antyludzkie prawo, a do tego łatwe obywatelstwo i angielski urzędowy. A jak mi się nie spodoba to spróbuje kolejnego, gorzej niż tu gdzie jestem teraz racze nie trafię![]()
Ważne że to nie PiSlam, koszty życia podobne, lepszy klimat, podatki, służba zdrowia, mniej antyludzkie prawo, a do tego łatwe obywatelstwo i angielski urzędowy. A jak mi się nie spodoba to spróbuje kolejnego, gorzej niż tu gdzie jestem teraz racze nie trafię![]()
Niezła beka z tekstu gościa co jeszcze niedawno darł ryja żeby zamykać biznesy ludziom co nie chcieli się stosować do nielegalnych zakazów koronozjebów i wyzywał innych od szurów i foliarzy...

Teraz ci powie, że nie, ale wcześniej to się pruł na prawo i lewo, że już 10 strzałów łyknął...A jesteś dziabnięty eliksirem ?

Nie wziąłeś leków że masz urojenia?wcześniej to się pruł na prawo i lewo, że już 10 strzałów łyknął...![]()
Szczerze?Ważne że to nie PiSlam, koszty życia podobne, lepszy klimat, podatki, służba zdrowia, mniej antyludzkie prawo, a do tego łatwe obywatelstwo i angielski urzędowy. A jak mi się nie spodoba to spróbuje kolejnego, gorzej niż tu gdzie jestem teraz racze nie trafię![]()
Może ze mną będzie tak samo, nie spróbuję to się nie dowiemSzczerze?
Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma.
Mam obecnie pogląd tego jak się żyje za naszą zachodnią granicą. Z resztą na początku roku sam wróciłem z tygodniowego tournee po zachodnich Niemczech, i dziękowałem Bogu że jestem u Nas.
Ta pani do wynajęcia?Wybrałem się na majówkę do Holandii. Na witrynach pustki. Jak zapytasz któraś gdzie jest towar to tylko jakieś przyprawy drogie chcą wcisnąćtaki żarcik. Ciekawy kraj