• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Dostał musiał coś dostać narobił im wstydu przed 1/4 Polaków ale Policja używa tego filmu na szkoleniach młodych psów "jak nie należy reagować podczas interwencji"

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Dobre !

Może to ta sama z którą walczyliśmy przez dwa miesiące ?
Bo jej auto gaśnie na światłach…
Żadnych bledów autem jeździli już wszyscy, klienci ,mechanicy, koledzy i nic nikomu nie gaśnie.
Kobieta odbiera auto i wraca Panie znowu mi 2 x zgasło i kierownica się blokuje….
Kierownice próbowaliśmy jej wyjaśnić faktem zgaszenia silnika (brak wspomagania)
Ale ona tak nie miała wcześniej , a jest doświadczonym kierowcą jeździ już 20 lat…
Przy kolejnym podejściu do tematu kolega wsiada z Panią do auta i jadą rozmawiają sobie
O tym i tamtym...
W rozmowie wychodzi ze pani miała przez te lata maluszka
A teraz mąż kupił jej forda taki ładny ale te problemy ( Ford Fusion 1,4 skrzynia 6 biegów )
Światła – ruszają, jebut zgasł – Pani o widzi Pan widzi znowu zgasł….

…………………………………………………………………………………………………………………………………

No cóż pani ruszała Zasze z 3 biegu bo zrobiło się ich więcej więc się kobiecina pogubiła który jest który;)
Po 30 minutach nauki jazdy na placu Pani nigdy już nie wróciła ;)

adlerkm

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
179
Miasto
Kowalewo Pomorskie
Troszkę prozy :) Oczywiście z netu
..... TDI

Żyjem sobie w trudzie, babram się w gnoju i brudzie ! Jestem panem w całej wsi ba mam Audi TDI.
Wszyscy we wsi mnie szanują ,gdy zajadę swą niechlują.
Laski piszczom, kury gdaczą kiedy w AUDI mnie zobaczom ! Gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią TO jest gościu. Wóz wymiata Fordy, Fiaty widać we wsi kto bogaty - sam znaczek TDI wszystkim się po nocach śni. Idę orać bo już czas zanim zazdrość zeżre Was. We se siedźta i czytajta, mego woza podziwiajta !! Bo to auto cud techniki ,Niemce robią super bryki. :)

Tomm

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Wieś mazowiecka
Sołtys zwołał spotkanie chłopów we wsi. Wszystkich z wyjątkiem mechanika, bo tematem zebrania było :Jak ukarać mechanika, który molestował wszystkie dziewczyny. Chłopi usiedli za stołem. Sołtys pyta się: Są jakieś pomysły? Zapadła cisza. Jeden dłubie w nosie, drugi patrzy w sufit. W końcu wstaje kowal i mówi: Mam, to ja pier...ę temu mechanikowi! Sołtys: Kowalu, zgłupiałeś? Przy twojej masie i sile ty go zabijesz! A mamy tylko jednego mechanika w PGR-ze! Lepiej siadaj!

Sołtys: Czy są jakieś inne propozycje rozwiązania naszego problemu? Znów po długiej ciszy wstaje kowal i mówi: Mam, to pier...ę spawaczowi – mamy dwóch!

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
szkoda że pomyśleli tylko o stałych klientach - facetach, kobieta stała klientka powinna dostać też jakiś gratis :D

Do góry Bottom