j3bni3ty
Początkujący
- Punktów
- 3
Witam.
Pacjent: golf 4 2003r
Motor: 1.6 FSI oznaczenie BAD
Informacje: Błąd P1031. Wydaje mi się, że przypadkowo rozszczelniłem samą gruszkę, jednak nie mam 100% pewności.
Pytanie: Czy wymiana samej gruszki jest możliwa? Czy istnieje jakaś inna opcja rozwiązania tego problemu, żeby nie palił się check i wszystko było sprawne?
Dodam, że element ma nietypowe mocowanie, tj na zdjęciach z tej oferty.
archiwum.allegro.pl
Pacjent: golf 4 2003r
Motor: 1.6 FSI oznaczenie BAD
Informacje: Błąd P1031. Wydaje mi się, że przypadkowo rozszczelniłem samą gruszkę, jednak nie mam 100% pewności.
Pytanie: Czy wymiana samej gruszki jest możliwa? Czy istnieje jakaś inna opcja rozwiązania tego problemu, żeby nie palił się check i wszystko było sprawne?
Dodam, że element ma nietypowe mocowanie, tj na zdjęciach z tej oferty.
KOLEKTOR SSĄCY KLAPY GOLF IV 1.6 FSI BAD AHB - 7809655644 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o KOLEKTOR SSĄCY KLAPY GOLF IV 1.6 FSI BAD AHB - 7809655644 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2019-02-06 - cena 399 zł
więc kup pół metra albo metr elastycznego wężyka do akwarium. oczywiście nie musi być konkretnie dla rybek, ale chodzi coś podobnego i odpowiedniej średnicy. zamontuj na króciec siłownika i zassaj ustami ile fabryka dała. jeżeli będzie nieszczelność to powinieneś ją wyczuć.