• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

6tys - Astra G - Golf IV - na co zwracać uwagę / pierwszy samochód

BartS

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Leszno
Nie wiem co chcecie od mondeo mk3 ma mój ojciec oczywiście w dieslu ma znajomy powiedzmy po części że kuzyn chyba już 350kkm na zegarku i takiego też ma dawny mój mechanik też tam ładnie na zegarku ma też klient chyba 5lat jeździł zmienił też na mondeo tylko nowsze i jakoś nikt nie narzeka wszystkie w dieslu!

dareksujka

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Gdańsk
Nie wiem co chcecie od mondeo mk3 ma mój ojciec oczywiście w dieslu ma znajomy powiedzmy po części że kuzyn chyba już 350kkm na zegarku i takiego też ma dawny mój mechanik też tam ładnie na zegarku ma też klient chyba 5lat jeździł zmienił też na mondeo tylko nowsze i jakoś nikt nie narzeka wszystkie w dieslu!
Tak jak mówiłem w innych postach, nie ma znaczenia jaka marka jeśli auto jest zadbane i robione na czas. Akurat mondeo MK3 to dobre autko.

BartS

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Leszno
Oczywiście że tak ja przykładowo mam już 6 Francuza pod rzad wszystkie w hdi ostatni zakup ehdi natomiast żelazna jednostka okazało się dla mnie 2.0hdi 90km w berlingo2 z tego co się orientuję to właśnie baza silnika także i w mondeo jeżeli nie mam racji proszę mnie sprostowac

Do góry Bottom