Pare osob dzwonilo nie wtedy bo bylo na to za wczesno, teraz odbieram takie telefony, miesiac temu moze dwa sie zaczely wiec sobie nie przecze. Nie chce mi sie z tobą tutaj dyskutowac bo widac u ciebie brak wiedzy nawet nie wiemy czym zajmujesz sie na codzien - podstawowy argument? stwierdzenie przez ciebie ze sprzet od fly jest oryginalny

Przyklady gdzie kupimy ori abritesa
https://shop.abrites.com/ https://www.programatory.com/index.php?k188,abritus
Tyle w temacie
Nie musisz wiedzieć czym się zajmuję kolego, nie mam ochoty wysyłać danych mojej firmy, żeby pochwalić się napisem GWT. Nic to nie wnosi do dyskusji
Nigdzie nie twierdziłem że fly jest oryginalny. W pierwszych postach wyraźnie zaznaczyłem w cudzysłowiu słowo "oryginalny", dodatkowo używając sformułowania "nazwijmy to oryginalny". Myślałem, że nie muszę tego zaznaczać w każdym poście, bo wiemy o czym rozmawiamy. No ale tak to już jest, że jak brak argumentów rzeczowych, to się używa argumentów ad persona, typowe
Podsumowuję to jeszcze raz i rzeczywiście zakończę tą dyskusję.
Nie mam nic do tego, że sprowadzasz klona z klona, czy podróbę podróby... Jak zwał, tak zwał. Nie mam też nic do tego za ile to sprzedajesz, wyraźnie to zaznaczyłem. Ja za darmo nie pracuję, Ty też na pewno nie. Rozumiem, że znalezienie dobrego sprzętu i sprowadzenie go na własne ryzyko (bo mógł się okazać bublem i kasa utopiona), testowanie go itd. to kosztuje. Wiem jak działa handel i na prawdę, możesz to sprzedawać nawet za 3 tysiące. Ja odpowiadałem tylko na post diagboxa, że idzie sprzęt kupić taniej bezpośrednio u fly, czyli nazwijmy to pierwotnego klona.
Ty na mnie naskakujesz i masz cały czas jakieś burzawki, wyzywasz mnie, sam sobie przeczysz. Zrozum wreszcie, że jest to niepotrzebne.
Prosiłeś żebym Ci dał linka z tym sprzętem bezpośrednio od Fly za tą cenę, dałem Ci go w dobrej wierze, bo powiedziałeś że za tą cenę to od razu kupujesz. Po czym stwierdzasz, że ten sprzęt to złom i wymyślasz jakieś historie.
Jak już powiedziałem, ja sobie daję już spokój z tym tematem i tą dyskusją, bo to mnie już po prostu nudzi. Ktoś Ci grzecznie tłumaczy coś w dobrej wierze, a Ty od razu mnie obrażasz i taka to rozmowa.
I tak te wszystkie oryginalne urzadzenia i podroby sa na czesciach z chin.
Racja, FVDI to jest po prostu ryżowy klon, a sprzęty z ali to ryżowe klony ryżowego klona... Nie wykluczone, że składane w tej samej fabryce przez te same ręce. Ot taki urok Chin