Temat dalej nie zamknięty, po wpisaniu tych usług w google i odezwaniu się do gościa z ogłoszenia na olx krzyknął 400zł za to, więc dalej szukam.

Tego nie można w ten sposób wyceniać przeliczając na /h bo robiąc to zarobkowo i mając dzieci, dom w którym ciągle jest coś do zrobienia to nie zarobisz nawet na sprzęt nie mówiąc już o dzieciach i domu. Chyba że robisz to hobbistycznie to wtedy możesz nawet i za darmo z dojazdem do klienta się bawić, kto bogatemu zabroniJak podleci do kogoś z forum to na bank, może nawet taniej. Swoją drogą nie za bardzo sobie wyobrażam, żeby nawet w ramach usługi robić to jakoś dużo drożej, bo to max 5 minut z włączeniem i wyłączeniem kompa. Przy cenie 50zł za usługę, wychodzi 600zł/h, a jak komp ma szybki boot to i do 1000zł/h dobijemy. No chyba, że ktoś będzie klientowi walił kit, że trwało to ch*j wie ile i skasuje 200zł-300zł. Nie wiem jakie masz podejście do ludzi i do pracy, ale ja wychodzę z założenia, że ludzie mają dzieci, dom w którym ciągle coś jest do zrobienia i kasowanie kogoś nie wiadomo ile, za coś tak szybkiego i prostego, jest najdelikatniej mówiąc słabe.

Tak... i zrób to tanio bo to prosta i szybka robota przecieżMikur1 skoro to takie proste i nie trzeba wiedzy ani sprzetu to po kiego zawracają ludzie dupe? Uwielbiam takich co przyjezdzaja i mowia co chcą a pozniej ze to prosta i szybka robota jest przecież, sami by zrobili ale im sie nie chce.

czyli klient nie dosc ze czeka dluzej to jeszcze placi wiecej zgodnie z logiką przeliczania zarobku na czas pracy

Ja za takie kodowania biore 150-200zł brutto@TeslaManiac, pytanie było inne i dalej próbujesz coś udowodnić. Dla mnie to zwykła błazenada. To w takim razie, ile byście wzięli za KONKRETNIE usługę przywrócenia fabrycznego kodowania airbag w E90?