• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktualizacjia EsiTronic 2.0 Bosch Kts 570

cybermysza

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła
Witam Panów Mam zapytanie posiadam Boscha kt570 i na nim oprogramowanie EsiTronic i skończyła mi się licencja pierwszy kwartał 2014 i aktualnie program niby chodzi ale jest obkrojony tak jak by w wersję DEMO i nie mogę korzystać z większości funkcji. I teraz moje pytanie żeby nie wydawać znowu kilku tysięcy na oprogramowanie :
- idzie na boscha kts wgrać inne oprogramowanie
- albo miał by ktoś możliwość wgrać po prostu taką darmową :) odpłatą wersję i posiada u siebie na komputerze
- czy po prostu jakiś crak czy keylogger

Bo mogę teraz jedynie tylko kasować błędy i to jeszcze zabawa z cofnięciem daty na laptopie itd jak zadzwoniłem do Koszalina z zapytaniem czemu nie mogę korzystać z pełnej wersji 2013r za który zapłaciłem to Pani przy telefonie mnie poinformowała że nie idzie i że teraz jak korzystam z programu za który zapłaciłem to działam na nim nie legalnie to bardzo delikatnie zjeb.... i się roześmiałem.
Jeśli ktoś w temacie i mógł by mi pomoc co mam zrobić żebym mógł korzystać z tego urządzenia KTS570 bo nie kosztowało 2zł a szkoda rzucić na półkę żeby leżało :( Pozdrawiam Waldemar

cybermysza

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła
Wiedziałem ale nikt na starcie nie informował że jak skończy się licencja to nic nie będzie działać. Informował sprzedawca że będzie wersja okrojona ale nie że wyłączy się całkiem chciał bym korzystać z wersji za którą płaciłem nie muszę mieć dalej nowej aktualizacji tylko to co płaciłem a teraz nie mogę już z niczego korzystać :)

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Jaki masz ID i jaka wersja 2014.1?

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
:DKoleś nie czytał albo nie słuchał że licencja na ESI nie jest wieczna:D
Kończy się licencja kończy sie robota:D
No ale zawsze można wykupić licencję na następny rok :(
Albo poprosić kogo cza o wygerenowanie klucza;)
Ja się na tym nie znam:cool:

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
na kts się nie znam za bardzo ale esiego 2.0 to chyba się nie crackuje ... co innego ze starym esim np z 2013r...
http://www.esitronic.pl/abonament
sam abonament na diagnostykę 2200netto :eek: to tyle co mój abonament w texie z tym że mi się nie wyłącza :D
Teraz wiadomo dlaczego ktsów tyle na aukcjach :)
Pomyśl o konsekwencjach ...
Jak masz obrót to weź to w jakąś inwestycję lub rozliczenie i tak nie odczujesz ... cars ,tim , cy inna hurtownia . Kwestia dogadania

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
2,0 idzie online więc problem.
Ale już dochodza słuchy że ok;):cool:
ESI to nie tylko diagnoza to ogromna baza wiedzy więc kosztuje.

cybermysza

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła
Tak wersja 2014.1 ... No właśnie tu chodzi o obroty na razie marne i myślałem go wrzucić na drugie laptopa zainstalować i wygenerować kod ale gdzie tu uderzyć nie mam pojęcia ? I dla tego pisałem czy ktoś coś na temat i będzie mógł pomoc ?

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Ja to bym ten tego no yyyyyyyy.........
Poproś o kod na mhh;)

Endru12

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wielkopolskie
Panowie czy jest mozliwe uruchomienie EsiTronic na drugim komputerze bez wykupienia dodatkowej licencji.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Czytaj warunki licencji .

Licencjodawca dopuszcza instalację oprogramowania na większej liczbie komputerów PC należących do licencjobiorcy i przyznanie licencjobiorcy dodatkowych kodów odblokowujących, których maksymalna liczba określona jest w Umowie-Abonament na oprogramowanie BOSCH ESI[tronic]

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
To akurat nie jest dziwne :)

czeczen32

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warszawa
posiadam oryginalne oprogramowanie do odsprzedaży esi 2,0 2017/3 570-424-329

Witam Panów Mam zapytanie posiadam Boscha kt570 i na nim oprogramowanie EsiTronic i skończyła mi się licencja pierwszy kwartał 2014 i aktualnie program niby chodzi ale jest obkrojony tak jak by w wersję DEMO i nie mogę korzystać z większości funkcji. I teraz moje pytanie żeby nie wydawać znowu kilku tysięcy na oprogramowanie :
- idzie na boscha kts wgrać inne oprogramowanie
- albo miał by ktoś możliwość wgrać po prostu taką darmową :) odpłatą wersję i posiada u siebie na komputerze
- czy po prostu jakiś crak czy keylogger

Bo mogę teraz jedynie tylko kasować błędy i to jeszcze zabawa z cofnięciem daty na laptopie itd jak zadzwoniłem do Koszalina z zapytaniem czemu nie mogę korzystać z pełnej wersji 2013r za który zapłaciłem to Pani przy telefonie mnie poinformowała że nie idzie i że teraz jak korzystam z programu za który zapłaciłem to działam na nim nie legalnie to bardzo delikatnie zjeb.... i się roześmiałem.
Jeśli ktoś w temacie i mógł by mi pomoc co mam zrobić żebym mógł korzystać z tego urządzenia KTS570 bo nie kosztowało 2zł a szkoda rzucić na półkę żeby leżało :( Pozdrawiam Waldemar

zadzwoń 579-324-329

Nikoś Dyzma

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Maków
Możesz postawić starą wersję klona 2013/3 luc sprzedać. Jeśli chcesz opchnąć to napisz cenę.

darik

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Wrocław
Witam!
Czy posiada ktoś esitronic-a?Przeczytałem wiele postów ale nie znalazłem informacji czy wart jest tych pieniędzy?
Jak potężna jest ta baza danych?

Do góry Bottom