cybermysza
Nowy
Witam Panów Mam zapytanie posiadam Boscha kt570 i na nim oprogramowanie EsiTronic i skończyła mi się licencja pierwszy kwartał 2014 i aktualnie program niby chodzi ale jest obkrojony tak jak by w wersję DEMO i nie mogę korzystać z większości funkcji. I teraz moje pytanie żeby nie wydawać znowu kilku tysięcy na oprogramowanie :
- idzie na boscha kts wgrać inne oprogramowanie
- albo miał by ktoś możliwość wgrać po prostu taką darmową
odpłatą wersję i posiada u siebie na komputerze
- czy po prostu jakiś crak czy keylogger
Bo mogę teraz jedynie tylko kasować błędy i to jeszcze zabawa z cofnięciem daty na laptopie itd jak zadzwoniłem do Koszalina z zapytaniem czemu nie mogę korzystać z pełnej wersji 2013r za który zapłaciłem to Pani przy telefonie mnie poinformowała że nie idzie i że teraz jak korzystam z programu za który zapłaciłem to działam na nim nie legalnie to bardzo delikatnie zjeb.... i się roześmiałem.
Jeśli ktoś w temacie i mógł by mi pomoc co mam zrobić żebym mógł korzystać z tego urządzenia KTS570 bo nie kosztowało 2zł a szkoda rzucić na półkę żeby leżało
Pozdrawiam Waldemar
- idzie na boscha kts wgrać inne oprogramowanie
- albo miał by ktoś możliwość wgrać po prostu taką darmową
odpłatą wersję i posiada u siebie na komputerze - czy po prostu jakiś crak czy keylogger
Bo mogę teraz jedynie tylko kasować błędy i to jeszcze zabawa z cofnięciem daty na laptopie itd jak zadzwoniłem do Koszalina z zapytaniem czemu nie mogę korzystać z pełnej wersji 2013r za który zapłaciłem to Pani przy telefonie mnie poinformowała że nie idzie i że teraz jak korzystam z programu za który zapłaciłem to działam na nim nie legalnie to bardzo delikatnie zjeb.... i się roześmiałem.
Jeśli ktoś w temacie i mógł by mi pomoc co mam zrobić żebym mógł korzystać z tego urządzenia KTS570 bo nie kosztowało 2zł a szkoda rzucić na półkę żeby leżało
Pozdrawiam Waldemar
Koleś nie czytał albo nie słuchał że licencja na ESI nie jest wieczna

to tyle co mój abonament w texie z tym że mi się nie wyłącza