• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

Mateos91

Początkujący
Punktów
1
Witam. Nie wiedziałem pod jaki wątek się podpiąć zbytnio ( jeśli zły to bardzo proszę o przeniesienie), ale mam problem po dzisiejszej instalacji programu delphi 2014.2.. Nie wyświetla mi żadnych napisów na zakładkach tylko napisy " no texts found ", jak na załączonych zdjęciach. Ktoś wie dlaczego ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

dziadek276

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
Witam wszystkich
Czy może mi ktoś ponownie pomóc z aktywacją
DS150E (New VCI)
sn:100251
hardwraekey:EGDFZJFAVQED
Z góry dziękuję

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,8 KB · Wyświetleń: 2

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Witam wszystkich
Czy może mi ktoś ponownie pomóc z aktywacją
DS150E (New VCI)
Z góry dziękuję

Załączniki

• FileActivation.rar
    5,4 KB · Wyświetleń: 4

dziadek276

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
Dzięki kolego maciek.k-k, ale niestety nie działa przesyłam jeszcze raz ten plik i jeszcze raz proszę o pomoc no chyba że ja coś źle zrobiłem.
DS150E (New VCI)
Jeszcze raz proszę o pomoc

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,8 KB · Wyświetleń: 4

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Dzięki kolego maciek.k-k, ale niestety nie działa przesyłam jeszcze raz ten plik i jeszcze raz proszę o pomoc no chyba że ja coś źle zrobiłem.
DS150E (New VCI)
Jeszcze raz proszę o pomoc
spróbuj jeszcze raz

Załączniki

• FileActivation.rar
    5,4 KB · Wyświetleń: 3

dziadek276

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
no niestety nie działa chyba ja coś źle robię skoro to już drugi plik. Jeszcze raz go zainstaluje i zobaczymy czy pójdzie

dziadek276

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
Nie instaluje z płyty z którą zakupiłem urządzenie. Kiedyś to robiłem i poszło bez problemu teraz coś musiałem skopać, fakt kiedyś robiłem to na win 7 teraz na vista nie wiem czy to ma znaczenie, jutro jeszcze raz zainstaluje to czytając dokładnie instrukcje bo może coś przeoczyłem .
Dzięki za pomoc dzisiaj, jutro odezwę się jeszcze raz, chyba że ktoś zdradzi jak aktywować ten plik samemu, czy jest to wogóle możliwe dla normalnego użytkownika kompa?
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Nie instaluje z płyty z którą zakupiłem urządzenie. Kiedyś to robiłem i poszło bez problemu teraz coś musiałem skopać, fakt kiedyś robiłem to na win 7 teraz na vista nie wiem czy to ma znaczenie, jutro jeszcze raz zainstaluje to czytając dokładnie instrukcje bo może coś przeoczyłem .
Dzięki za pomoc dzisiaj, jutro odezwę się jeszcze raz, chyba że ktoś zdradzi jak aktywować ten plik samemu, czy jest to wogóle możliwe dla normalnego użytkownika kompa?
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)
aktywator

dziadek276

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
Witam ponownie
Dzięki kolego maciek.k-k bardzo mi pomogłeś udało się bez ponownej instalacji wszystko jest ok.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

hwd

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Witam ! czy pomógł by ktoś w aktywacji New vci 2.13.2
cars:
hardwraekey:FSBQQJWHDCWA z góry dziękuje!

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 2

hwd

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Kolego a jak to zrobić? pach ma 10mb i wyskakuje mi za duży rozmiar?

Mateos91

Początkujący
Punktów
1
jesteś tego pewny ? No to muszę napisać do chinola, żeby wysłał inna płytę... A może być winne to, że program zainstalowałem na win 8 ?

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
jesteś tego pewny ? No to muszę napisać do chinola, żeby wysłał inna płytę... A może być winne to, że program zainstalowałem na win 8 ?
Win 8 nie ma nic z tym wspólnego. Zanim gdziekolwiek bedziesz pisał i czekał 21dni :) to zgraj płytę na kompa i ponownie zaistaluj program ale juz z twardziela. Jesli nie pójdzie to odezwij sie do mnie poprzez komunikator.

Mateos91

Początkujący
Punktów
1
właśnie pierwsze co zrobiłem z racji, że netbook nie ma napędu optycznego to zawartość płyty zgrałem na pendrive ,a potem na dysk netbooka, z którego zainstalowałem program. Teraz odinstalowałem go i próbuję drugi raz zainstalować poprzez utworzenie obrazu płyty i dodanie wirtualnego napędu, ale mam problem z aktywacją .. Jak daję start aktywacji to niestety się nic nie dzieje...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom