• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

totiszon

Nowy
Punktów
0
@totiszon, masz zły patch albo go nie wkleiłeś do folderu przed wygenerowaniem xml.
Dodaję ponownie plik po skopiowaniu w załączniku.
Witam, serdecznie proszę o aktywacje
Delphi 2013 rev.2
SN: 100251
klucz: FSBQQJWHDCWA
nazwa urządz.: DS150E (new vci)
wersja oprogr. 2.13.2
w załączniku plik
e-mail: totiszon@o2.pl

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 3

figat2

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lubartów
witam kupilem vci złoty od bartosiaka w 2013 mam płyte z 2012,3 tylko jest uszkodzona pisalem do sprzedawcy tylko nie istnieje . gdzie moge znalezc kupic płyte z programem

podczas aktualizacji vci padł mi komp obecnie nie wykrywa połączenia
czy uszkodziłem głowice ? jak tak to gdzie wysłać do naprawy

Yaroo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warka
witam bardzo prosze o aktywowanie file
sn 100251
EGDFZJFAVQED

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,9 KB · Wyświetleń: 3

Antek1001

Początkujący
Punktów
0
Witam!
Czy może ktoś pomóc bo siedzę 2 dni i nic. Wyskakuje komunikat "niepoprawny plik.Czy na pewno patch został prawidłowo zainstalowany?"
SN 30250 CDP PRO (OLD VCI)
Key MKCVYHQYIHNA
AUTOCOM 2013.2

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,8 KB · Wyświetleń: 2

Antek1001

Początkujący
Punktów
0
jak chcesz to uruchomię ci poprzez teamviewer
Witam!
Między czasie udało mi się ściągnąć 2013.3 i też nie mogę uruchomić. Jeśli możesz to odezwij się przez skype : ps_kutno przeważnie wieczorami jestem dostępny. Dzięki.

mariuszlysy121

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Belfast
Witam przeczytalem juz chyba wszystkie forum na necie i dalej mam problem z instalacja autocom , Posiadam autocom 2013R1 obudowa gold z patchem -AutocomDelphiPatch. Poniewaz jest to stara glowica instaluje na a-710-479 z key SQKQQXTJXELA 30250 . Probowalem juz wszytskich kombinacji ale po instalacji w ustawieniach mam " nieznane urzadzenie " usuwalem juz kilka razy wszytskie pliki czyscilem kompa i wciaz mam "nieznane urzadzenie" mial ktos taki przypadek ? Dodam ze nie mam opcji aktywacji FileActivation poniewaz po nacisnieciu "start" odrazu uruchami mi sie program pozdro

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Witajcie chlopaki, mam problem z wlaczaniem autocoma 2014.1. Gdy wlaczam autocoma pokazuje sie komunikat "autocom cars is configuring ..." i tak czekam 10 minut i wlacza sie. Robilem reinstalke usuwalem wszystkie pliki i dalej to samo, zmienilem system z xp na 7 i tez to samo. Czytalem ze nalezy zmienic date ale nie wiem ktora itd

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Witam przeczytalem juz chyba wszystkie forum na necie i dalej mam problem z instalacja autocom , Posiadam autocom 2013R1 obudowa gold z patchem -AutocomDelphiPatch. Poniewaz jest to stara glowica instaluje na a-710-479 z key SQKQQXTJXELA 30250 . Probowalem juz wszytskich kombinacji ale po instalacji w ustawieniach mam " nieznane urzadzenie " usuwalem juz kilka razy wszytskie pliki czyscilem kompa i wciaz mam "nieznane urzadzenie" mial ktos taki przypadek ? Dodam ze nie mam opcji aktywacji FileActivation poniewaz po nacisnieciu "start" odrazu uruchami mi sie program pozdro

Jeżeli dobrze pamiętam to twój numer seryjny może być 20418 (głowica bez chipa ) lub ( z chipem oki 30250 ) więc spróbuj zmienić sn na 20418 lub sprawdź programikiem co masz poniżej

Załączniki

• Tool....zmiana serial number autocom cdp.rar
    18,1 KB · Wyświetleń: 21

mariuszlysy121

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Belfast
Witam
Serial miałem 30250
Sformatowałem dysk i poszło za pierwszym razem . A wiec dzieki za pomoc !:);)

marx232

Bywalec
Punktów
5
Document and settings, system certificates, narobiło ci błedy z plikami dlatego nie chciało polecieć do końca, robi tam biblioteki.

Numer seryjny 5cyfrowy czyli pro nie ma nic do tego czy jest oki czy go nie ma.
Kiedyś we wszystkich były 30250 i 39071 ten drugi to truck, bo do dwóch wersji musiał być inny numer seryjny (nie dzialały dwa softy na jednym systemie razem).
Od około półtora roku co niektóre fabryki zmieniają sobie numerki.

Ogólnie te dwa numery są na czarnej liście u producenta.

Ostatnia edycja:

MaTeK_K

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie!
Mam problem, mianowicie: Regularnie korzystałem sobie z Delphi, po czym po 3 dniach nie korzystania z delphi, w tym czasie normalnie użytkowałem swój komputer - Delphi wywaliło Mi błąd: "Unknown error during init"

Odinstalowałem program i postąpiłem według instrukcji w tym poście, link do takiej samej: http://blog.udn.com/diidiidii/19919902

Jednak problem nie ustąpił, dalej mam to samo, Delphi aktywowane.

Specyfikacja: Win8, Delphi 2014.R2 - tak się nazywa skrót, podczas uruchamiania pisze jednak Delphi 2014 R1.
Dziś zaczyna się drugi dzień walki i nie wiem co mam robić. Instalka na pewno dobra, ponieważ na innym laptopie zainstalowałem i działa bez zarzutu, mimo wszystko potrzebuje mieć delphi koniecznie na tym laptopie. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

MaTeK_K

Początkujący
Punktów
0
Nie uważam coby ten system był nie stabilny, czy jakkolwiek zły i Delphi do wczoraj normalnie działa na Nim, a błąd pojawił się jakby z znikąd. Ściągam tą wersje z linku i dam znać co i jak. Tak, moje Delphi jest spakowane, ale nie trzeba robić żadnych skrótów, tzn. - Instaluje, crackuje, po czym aktywuje i gotowe.

marx232

Bywalec
Punktów
5
Nowe wersje od 2013 bardzo dobrze działają na win7, win8, wcześniejsze lubiły się wysypać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom