Zły patchWitam proszę o aktywację autocom 2013.2
sn:100251
hardwraekey:FSBQQJWHDCWA
Patche:
Zły patchWitam proszę o aktywację autocom 2013.2
sn:100251
hardwraekey:FSBQQJWHDCWA
http://chomikuj.pl/Danycool1/Autocom-Delphi-AktywatoryWitam nawracam do mojego tematu ma ktoś moze dobrego pacha?
Bo napewno wgrywałem pewnie mam rzeczywiście złego pacha.
TestujProszę o pomoc w aktywacji.
serial number: 100251 Hardware key:QBGIGRITVACE
Coś nie tak z patchemWitam kolegów ponownie :]
Prosiłbym o aktywację pliczku.
Dane: Delphi 2013.2
serial: 100251
key: FSBQQJWHDCWA
i oczywiście pliczek![]()
Ten działaA mógłbyś mi zapodac patcha? Nie wiem który najlepszy![]()
Reinstaluj program i usuń wszystkie pliki z Documents &Seting te ukryte oczywiście od delphi.rch11 podeśle Ci teraz pliczek ok?
Oczywiście do aktywacji ; )
Coś jest dalej nie tak, internet masz wyłączony jak włączasz program?Mam windowsa xp, wczesniej jak robiłem instalke to usunąłem wszystkie pliki, program files, document and setings
Rozumiem ze ponownie mam zainstalować ? Bo miałem problem wczesniej z wersja 2013.3, po pewnym czasie nie łączył sie z połowa samochodów i dlatego chce zainstalować wcześniejsza wersje. Chyba ze masz jakiś pomysł co sie dzieje dlaczego po pewnym czasie zaczął sie psuć?
Rch11 zrobiłem tak jak mówiłeś i na nowo wrzuciłem patcha, ze wcześniejszym patchem wygłądało to tak:
Wgrałem, włączyłem delphi i wyskoczyło poźniej żeby zapisać plik aktywacyjny w wybranym miejscu np. pulpit, a w Twoim patchu klikam start i zapisuje mi plik na dysku C:/ i jest napisane, że mam aktywować ten dany plik i wrzucić go ponownie w tamte miejsce na dysk C:/. Zatem zapodaje ponownie pliczek