• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
tam polowa nie działa i nic w sumie nie daje , juz widziałem lapka ktory sluzyl do wszystkiego ,od ogladania filmów do surfowania w sieci i gry dla dzieci .... ogolnie koszmar co mozna powpychac do kompa , ja mam przynajmniej ten luksus ze mam w lapku kieszen na dysk i zmieniam system w ciagu minuty .

turek1985

Początkujący
Punktów
0
Witam .
Czy mogę prosić o aktywację
Autocom Delphi 2013.2
sn:100251
hardwraekey:FSBQQJWHDCWA
z góry bardzo dziękuje

Załączniki

• FileActivation.zip
    3,4 KB · Wyświetleń: 4

turek1985

Początkujący
Punktów
0
Dzięki, zmieniłem patcha możesz sprawdzi czy teraz zadziała.

Załączniki

• FileActivation.zip
    2,9 KB · Wyświetleń: 3

mtwronka

Początkujący
Punktów
0
Witam
Mam problem z aktywacją Autocom. Przy próbie wgrania aktywowanego patcha wyskakuje mi taki komunikat directory preparation failed for:C:programDate\Delphi\133_DS150Enewvci_a6q2SnRJIKDKTeWfzfpJgQ2\DS150E(NEW VCI)\data pleas make sure that all applications that may use failes and folders in that directory are terminated, then retry .

Czytałem na forum, że powinno pomóc ponowna instalacja programu po wcześniejszym usunięciu plików
C:\Programsx86\Autocom\
C:\Programsx86\Delphi\
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Delphi\
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Autocom
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Microsoft\SystemCertificates\My

Niestety po usunięciu powyższych plików można wgrać patcha, ale efekt jest cały czas taki, że wyskakuje komunikat, który wkleiłem na początku.
Zauważyłem jedną dziwną rzecz. Podczas zapisywania pliku aktywacyjnego nie wyskakuje mi komunikat błędu. Czym to może być spowodowane ?
Poniżej patch przed i po aktywacji.
Proszę o pomoc, ponieważ nie mam już sił.
Dodam tylko, że miałem już zainstalowanego autocoma na moim komputerze i wszystko działało prawidłowo.

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 4
  • FileActivation.rar
    4,6 KB · Wyświetleń: 6

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Dzięki, zmieniłem patcha możesz sprawdzi czy teraz zadziała.
Testuj

Witam
Mam problem z aktywacją Autocom. Przy próbie wgrania aktywowanego patcha wyskakuje mi taki komunikat directory preparation failed for:C:programDate\Delphi\133_DS150Enewvci_a6q2SnRJIKDKTeWfzfpJgQ2\DS150E(NEW VCI)\data pleas make sure that all applications that may use failes and folders in that directory are terminated, then retry .

Czytałem na forum, że powinno pomóc ponowna instalacja programu po wcześniejszym usunięciu plików
C:\Programsx86\Autocom\
C:\Programsx86\Delphi\
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Delphi\
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Autocom
C:\users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Microsoft\SystemCertificates\My

Niestety po usunięciu powyższych plików można wgrać patcha, ale efekt jest cały czas taki, że wyskakuje komunikat, który wkleiłem na początku.
Zauważyłem jedną dziwną rzecz. Podczas zapisywania pliku aktywacyjnego nie wyskakuje mi komunikat błędu. Czym to może być spowodowane ?
Poniżej patch przed i po aktywacji.
Proszę o pomoc, ponieważ nie mam już sił.
Dodam tylko, że miałem już zainstalowanego autocoma na moim komputerze i wszystko działało prawidłowo.
Jaką wersję instalujesz?

Załączniki

• FileActivation.zip
    5,3 KB · Wyświetleń: 12

czopka

Nowy
Punktów
0
Witam, mam mały problem z autocomem, robiłem nowa instalację wcześniej miałem 2011.1, teraz 2013.3.
instalacja patchowanie i podmiana pliku active poszła bezproblemowo, program uruchomił się połączył się z urządzeniem, podłączyłem kabel do auta. Program zaczął się aktualizować i pokazało że ukończono pomyślnie. Połączyłem się z autem i podczas wejścia w sterownik auta pokazuje informację że ID systemu jest nierozpoznawalne i dane mogą być n niewiarygodne czy jakoś tak i że dalsza diagnoza jest na własne ryzyko. Klikam ok i normalnie można kasować błędy podglądać parametry itp. Dzieje się tak tylko w próbie wejścia w sterownik silnika jak wchodzę np sprawdzanie poduszek hamulców nie pojawia się ten komunikat. Po ponownym uruchomieniu programu pokazuje się też w dolnym prawym rogu że aktualizacja nie mogła zostać przeprowadzona bo nie ma połączenia z serwerem. Ale z tego co wiem to chyba nie można używać tego programu z włączonym netem przy crakowanej wersji?

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Witam, mam mały problem z autocomem, robiłem nowa instalację wcześniej miałem 2011.1, teraz 2013.3.
instalacja patchowanie i podmiana pliku active poszła bezproblemowo, program uruchomił się połączył się z urządzeniem, podłączyłem kabel do auta. Program zaczął się aktualizować i pokazało że ukończono pomyślnie. Połączyłem się z autem i podczas wejścia w sterownik auta pokazuje informację że ID systemu jest nierozpoznawalne i dane mogą być n niewiarygodne czy jakoś tak i że dalsza diagnoza jest na własne ryzyko. Klikam ok i normalnie można kasować błędy podglądać parametry itp. Dzieje się tak tylko w próbie wejścia w sterownik silnika jak wchodzę np sprawdzanie poduszek hamulców nie pojawia się ten komunikat. Po ponownym uruchomieniu programu pokazuje się też w dolnym prawym rogu że aktualizacja nie mogła zostać przeprowadzona bo nie ma połączenia z serwerem. Ale z tego co wiem to chyba nie można używać tego programu z włączonym netem przy crakowanej wersji?
Wszystko w porządku z Twoim programem

czopka

Nowy
Punktów
0
Czyli można go bezproblemowo używać bez obaw? Dzięki za pomoc :)

luke*81

Bywalec
Punktów
0
Panowie pozwolcie ze zapytam. Mam autocome 2013.3 i wydaje mi sie ze mam malo opcji. Jak wchodze w info o danym modelu to tylko 4 opcje mi pokazuje. Odczyt kodow, Kasowanie,Parametry systemu, Wysterowanie podzespolu.
Na necie widzialem ze ten sam program mial o wiele wieksza liste opcji. Od czego to zalezy?
No i nie mam chryslera w dieselu......

luke*81

Bywalec
Punktów
0
samochody osobowe.
a Chrysler voyager nie mam opcji diesela.

misiunowak

Nowy
Punktów
0
Witam
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Potrzebna pomoc.
Autocom wgrany , tydzień męczę się z aktywacją
EYGRNVNMRBAO , 100251 , 2.12.2

Czy ktoś mógłby pomóc zaktywować plik XLM

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom