A jak kopiowałeś patcha to program był wyłączony?bodi tak robię ,instalowałem go przez odstatnie 5 dni z 20 razy. mam nawet aktywator i faktycznie cały czas problem z patchem
invalid request! have you patched the installation folder first ?
wgrywam patch który był na cd i patch ten od Ciebie i
chyba faktycznie jest ta płyta jest do bani, tą instalację mogę wykonywać mając zamknięte oczy. Może nie jest odinstalowany do końca i siedzi gdzieś coś. Jak do soboty tego nie ogarnę to zrobię format![]()
proszę bardzozainstalowalem od nowa program podmienilem pliki z chomika i jeszcze raz wysyłam plik. Jak dalej nie bedzie tego pacha to żle robie (pliki które podmieniłem main.exe i Vrmservice.dll) wysyłam jeszcze raz plik.
proszęProsze o Aktywacje
pamiętaj o wyłączeniu internetu jak uruchomisz programNa razie poszło zobaczymy czy po restarcie kompa będzie działał program Bo miałem tak ze nie działało po restarcie lub przy ponownym uruchomieniu programu
poczekaj, chwilę to trwa. Cierpliwości !!!W laptopie nie posiadam karty sieciowej. No i niestety program sie nie uruchomił przeleciał ten pasek i koniec
Bardzo dziwneNiestety nic. Co teraz zrobic??
A tak odinstalowałeś?XP
SP 2
A jak kopiowałeś patcha to program był wyłączony?
dokładnie, po zgraniu patcha dopiero odpalam program i wpisuje seriale itpA jak kopiowałeś patcha to program był wyłączony?
zobacz post 475 i tak odinstaluj program i ponowna instalacja patcha uzyj tego z mojego linku. Tylko pamietaj o internecie.dokładnie, po zgraniu patcha dopiero odpalam program i wpisuje seriale itp