• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

zielaarz

Początkujący
Punktów
0
Czy mógł by ktoś aktywować Delphi sd150e (new vci) 2.13.3 sn:100251 hardwraekey:EGDFZJFAVQED

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 14

Shakur

Gaduła
Punktów
4
Miasto
Starogard Gd.
bodi tak robię ,instalowałem go przez odstatnie 5 dni z 20 razy. mam nawet aktywator i faktycznie cały czas problem z patchem
invalid request! have you patched the installation folder first ?
wgrywam patch który był na cd i patch ten od Ciebie i
chyba faktycznie jest ta płyta jest do bani, tą instalację mogę wykonywać mając zamknięte oczy. Może nie jest odinstalowany do końca i siedzi gdzieś coś. Jak do soboty tego nie ogarnę to zrobię format :(

bodi2000

Początkujący
Punktów
4
bodi tak robię ,instalowałem go przez odstatnie 5 dni z 20 razy. mam nawet aktywator i faktycznie cały czas problem z patchem
invalid request! have you patched the installation folder first ?
wgrywam patch który był na cd i patch ten od Ciebie i
chyba faktycznie jest ta płyta jest do bani, tą instalację mogę wykonywać mając zamknięte oczy. Może nie jest odinstalowany do końca i siedzi gdzieś coś. Jak do soboty tego nie ogarnę to zrobię format :(
A jak kopiowałeś patcha to program był wyłączony?

TOTO100

Początkujący
Punktów
0
Miasto
małopolska
zainstalowalem od nowa program podmienilem pliki z chomika i jeszcze raz wysyłam plik. Jak dalej nie bedzie tego pacha to żle robie (pliki które podmieniłem main.exe i Vrmservice.dll) wysyłam jeszcze raz plik.

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,9 KB · Wyświetleń: 9

bodi2000

Początkujący
Punktów
4
zainstalowalem od nowa program podmienilem pliki z chomika i jeszcze raz wysyłam plik. Jak dalej nie bedzie tego pacha to żle robie (pliki które podmieniłem main.exe i Vrmservice.dll) wysyłam jeszcze raz plik.
proszę bardzo

Załączniki

• FileActivation.rar
    5,4 KB · Wyświetleń: 53

wojtek167

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Na razie poszło zobaczymy czy po restarcie kompa będzie działał program Bo miałem tak ze nie działało po restarcie lub przy ponownym uruchomieniu programu

wojtek167

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
W laptopie nie posiadam karty sieciowej. No i niestety program sie nie uruchomił przeleciał ten pasek i koniec

zielaarz

Początkujący
Punktów
0
Czy mógł by ktoś aktywować Delphi sd150e (new vci) 2.13.3 sn:100251 hardwraekey:EGDFZJFAVQED

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom