dzięki za odpMam te kabe i hula aż miło
Spróbuj tegoPanowie, a więc...
Jeszcze raz na 1 kompie...
C:\Program Files\Delphi\ - usunięto
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - usunięto katalog My
C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\LocalService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\NetworkService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
rejestr potraktowałem CCleanerem od Danny'ego, komp zrestartowany, Delphi zainstalowany, patch zainstalowany
wygenerowany i zapisany FileActivation, przesyłam w załączniku
A co powiesz o tym :http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=autocom 2013Jesli ktoś chciałby aktywować najnowszy soft to pisaćpozdrawiam
TestujWitam.
Prosił bym o aktywacje mojego pliku.
sn: 100251
hardwraekey: EGDFZJFAVQED
Z góry wielkie dzięki.
Był taki błąd w którejś wersji i rada na to to usunąć pliki Autocom/delphu z document and seting dane aplikacji(tam są 2 foldery) i uruchomić programPOSZŁO!!!RCH11 - JESTEŚ WIELKI
a czy ktoś wie, dlaczego po odpaleniu programu (przed podłączeniem pojazdu) nie wyświetla się baza pojazdów? (nie ma możliwości wyboru marki, modelu itd.)
niestety po usunięciu tych katalogów pojawia się znów okno aktywacji programuTestuj
Był taki błąd w którejś wersji i rada na to to usunąć pliki Autocom/delphu z document and seting dane aplikacji(tam są 2 foldery) i uruchomić program

Masz złego patchaProśba o aktywację pliku delphi 2013,3 na windowsie xp profesional
sn 100251
No to aktywuj goniestety po usunięciu tych katalogów pojawia się znów okno aktywacji programu
natomiast po przywróceniu ich do pierwotnej lokalizacji wyskakuje błąd "failed to load vehicle selection. application will shut down". No i po naciśnięciu OK aplikacja rzeczywiście robi shutdown...![]()
czyli co? wywalić te katalogi i aktywacja?Masz złego patcha
No to aktywuj go
Mam patcha który podałeś wzesniej do wersji 2013,3 na windowsie 8 działaMasz złego patcha
No to aktywuj go
System to windows xp 32 bit wersja oprogramowania 2013,3 100251Mam tylko tego, masz xp sp3?