• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

Danycool1

SuperMechanior
Punktów
35
Tak ,a co ma się stać , jeśli na innym kompie ruszy za 1razem to znaczy,że cały czas na 1kompie masz jakieś stare pliki

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Patch jest ok tylko po aktualizacji trzeba odinstalować i usunąć wszystkie pozostałości po programie

radmus

Początkujący
Punktów
0
Panowie, a więc...
Jeszcze raz na 1 kompie...
C:\Program Files\Delphi\ - usunięto
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - usunięto katalog My
C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\LocalService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\NetworkService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości

rejestr potraktowałem CCleanerem od Danny'ego, komp zrestartowany, Delphi zainstalowany, patch zainstalowany
wygenerowany i zapisany FileActivation, przesyłam w załączniku

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,8 KB · Wyświetleń: 8

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Panowie, a więc...
Jeszcze raz na 1 kompie...
C:\Program Files\Delphi\ - usunięto
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Delphi\ - usunięto katalog
C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - usunięto katalog My
C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\LocalService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości
C:\Documents and Settings\NetworkService\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My - katalog SystemCertificates nie miał żadnej zawartości, usunięty w całości

rejestr potraktowałem CCleanerem od Danny'ego, komp zrestartowany, Delphi zainstalowany, patch zainstalowany
wygenerowany i zapisany FileActivation, przesyłam w załączniku
Spróbuj tego

Załączniki

• FileActivation.rar
    5,4 KB · Wyświetleń: 49

radmus

Początkujący
Punktów
0
POSZŁO!!! :):):) RCH11 - JESTEŚ WIELKI :)

a czy ktoś wie, dlaczego po odpaleniu programu (przed podłączeniem pojazdu) nie wyświetla się baza pojazdów? (nie ma możliwości wyboru marki, modelu itd.)

Ostatnia edycja:

maxer1

Nowy
Punktów
0
Witam.
Prosił bym o aktywacje mojego pliku.
sn: 100251
hardwraekey: EGDFZJFAVQED

Z góry wielkie dzięki :).

Załączniki

• FileActivation.rar
    2,9 KB · Wyświetleń: 2

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Witam.
Prosił bym o aktywacje mojego pliku.
sn: 100251
hardwraekey: EGDFZJFAVQED

Z góry wielkie dzięki :).
Testuj

POSZŁO!!! :):):) RCH11 - JESTEŚ WIELKI :)

a czy ktoś wie, dlaczego po odpaleniu programu (przed podłączeniem pojazdu) nie wyświetla się baza pojazdów? (nie ma możliwości wyboru marki, modelu itd.)
Był taki błąd w którejś wersji i rada na to to usunąć pliki Autocom/delphu z document and seting dane aplikacji(tam są 2 foldery) i uruchomić program

Załączniki

• FileActivation.rar
    5,4 KB · Wyświetleń: 11

radmus

Początkujący
Punktów
0
Testuj

Był taki błąd w którejś wersji i rada na to to usunąć pliki Autocom/delphu z document and seting dane aplikacji(tam są 2 foldery) i uruchomić program
niestety po usunięciu tych katalogów pojawia się znów okno aktywacji programu :(

natomiast po przywróceniu ich do pierwotnej lokalizacji wyskakuje błąd "failed to load vehicle selection. application will shut down". No i po naciśnięciu OK aplikacja rzeczywiście robi shutdown... :(

Ostatnia edycja:

Dzejwox

Uczestnik
Punktów
0
Prośba o aktywację pliku delphi 2013,3 na windowsie xp profesional
sn 100251

Załączniki

• FileActivation.rar
    3,3 KB · Wyświetleń: 3

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Prośba o aktywację pliku delphi 2013,3 na windowsie xp profesional
sn 100251
Masz złego patcha

niestety po usunięciu tych katalogów pojawia się znów okno aktywacji programu :(

natomiast po przywróceniu ich do pierwotnej lokalizacji wyskakuje błąd "failed to load vehicle selection. application will shut down". No i po naciśnięciu OK aplikacja rzeczywiście robi shutdown... :(
No to aktywuj go

Dzejwox

Uczestnik
Punktów
0
Masz złego patcha

No to aktywuj go
Mam patcha który podałeś wzesniej do wersji 2013,3 na windowsie 8 działa
Niestety na xp nie odpala wogóle programu po wgraniu tego pacha.
Jaki patch mam wgrać do xp?
Co ciekawe bez wgrywania patch program sie uruchamia, jak wgram patch to nie odpala w ogóle. Mam plik na płytce którą mam w urządzeniu ale jeszcze tego nie próbowałem.
Jak masz gotowy patch to daj linka.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Mam tylko tego, masz xp sp3?

Dzejwox

Uczestnik
Punktów
0
Mam tylko tego, masz xp sp3?
System to windows xp 32 bit wersja oprogramowania 2013,3 100251
Po instalacji i wgraniu patcha program uruchamia sie i tworzę plik aktywacyjny. po czym wychodzę z programu i juz nie moge ponownie uruchomić go.
Czego to może być wina?

Ostatnia edycja:

wedkarz85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
białystok
witam panowie pokusiłem się o aktualizację miałem 2012,3 śmigało fajnie wgrałem 213,2 ni problem w volvo s80 v70 cała grupa 00r do 03r benzyna zależało mi na tych samochodach teraz ciągle wyskakuje pojazd nie odpowiada nic nie idzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom