U mnie nie nie ma problemu z ,,wyrabianiem się ,, mocowania baterii

Nie raz zmieniam baterię i wymieniam ją pomiędzy narzędziami.Denerwuje mnie tylko przełącznik obrotów lewo /prawo bo lubi się przez omyłkę przestawić.Co do 5 lat gwarancji to nie wiem z czego wynika opinia osób że to ściema.Jest na to dowód że się zepsuło w 5 roku użytkowania i nie uznali gwarancji?Przed zakupem oglądałem konkurenta firmy DEWALT czyli MILWAKUEE. Miałem obydwa narzędzia w dłoni .Obydwa PRC .20 V z firmy DEWALT wychodzi chyba na USA. Taka sama moc i parametry więc moim zdaniem po co płacić więcej za to samo.Ale wybór należy do osoby kupującej.Ja osobiście polecam i nie narzekam na mój zestaw DEWALT
Mój zestaw
DCF899P2 ,
DCG405N ,
DCD791NT ,DCF880N
Osobiście wyznaję pogląd ,,kup raz a dobrze - kupowanie tanio narzędzi specjalistycznych bez renomy to podwójny wydatek,, Mnie nie stać na częste wydawanie pieniędzy na te same narzędzia więc biorę coś pewnego i sprawdzonego.Tutaj nie ma kompromisu dylematu czy klucz oczkowy o rozmiarze 8 za 25 zł czy za 23 zł.Dla mnie ta cena zestawu który posiadam o czymś świadczy i to się potwierdziło w praktyce

Mam nadzieję że pomogłem w tej kwestii.Decyzja należy do Ciebie