Więc sprawa wyglada tak.
Komputer wymieniony I wywalona immo bez różnicy nie pali
Daj komuś do zrobienia zanim wylecisz w powietrze.
Dalej nic nie rozumiesz.
Mam crome obok tej alfy i sprawdzam po kolei wszystko. I ciśnienie o którym pisze jest dokładnie takie same w cromie. Cisnienie paliwa, obroty wału zachowują się dokładnie identycznie
A może klonujesz ecu w którym już ktos robil immo off, dtc off? Klon nie jest najlepszym rozwoazaniem jak nie znasz historii, do bcm/bsi da rade sie zalogowac? I czym diagnozujesz?
Tak do bsi i body loguje się normalnie. Ze wszyztk8m jest komunikacja. Nie ma nigdzie żadnych błędów. Na wtryski nie idzie kompletnie nic. Jakieś zaklucenia.
Wczoraj na moment udało mi się ja odpalić. Jakimś głupim przypadkiem i problem prawdopodobnie tkwi w body.
Na włączonym zapłonie wypiąłem wtyczki z body. Zaczęły świecić wszystkie kontrolki po kolei i dodatkowo na chwilę kleme z akumulatora. Odpaliła jakby nigdy nic z tym ze jakby troche głośniej silnik pracował. Zbiera sie normalnie gaz przyjmuje czuc ze moc jest. Ale Udało się to tylko raz. Jeszcze kilka razy próbowałem tak zrobić to nie odpaliła Ale przynajmniej ma ochotę. Może przez słabsze aku.