Bartek4x4
Zweryfikowany Mechanik
wstawili pasek z punto 1.2Wyświetl załącznik 18086 Wyświetl załącznik 18087 Wyświetl załącznik 18088
W Anglii też tak jeżdżą...
wstawili pasek z punto 1.2Wyświetl załącznik 18086 Wyświetl załącznik 18087 Wyświetl załącznik 18088
W Anglii też tak jeżdżą...
można? można! kiedyś przyjechał do mnie klient, który po pęknięciu osłany zabezpieczył sobie przegub reklamówką z biedronki, zabezpieczoną taśmą przezroczystą. był bardzo zdziwiony, że po 3km, jakie miał do mnie, to się rozpadłoDo wymiany przegub bo osłona niedawno zmieniana ale zapewne bez demontażu. Bez demontażu z piasty...
Wyświetl załącznik 18156
przynajmniej jak coś przestanie działać, to schemat okablowania jest na wyciągnięcie rękiŚwiatła do jazdy dziennej

Jak to mówią: Lepiej mieć niż nie mieć...jakoś dostaję awersji do "miedziujących " wszystko i wszędzie

zapomniałem dodać jest to opel meriva 1.6 8v . Pojazd po wymianie miski i oleju nadal jeździ żadne z panewek nie ucierpiały brak niepożądanych objaw w dalszej eksploatacji . Niezniszczalna ósemka opla .Miedz dobrze odprowadza cieplo,moze chodzilo o to zeby sprzeglo sie nie przegrzaloParę nazbieranych rodzynków:
Dla spostrzegawczych
Wyświetl załącznik 18164
pasek wiloklinowy po rozwólkanizowaniu koła pasowego wszedł pod rozrząd i na szczęście po ustawieniu wszystko ok
Wyświetl załącznik 18165
poprawka po maniakach "miedziowania wszystkiego co popadnie"
Wyświetl załącznik 18166
Scenic na lawecie już przyjechał
Wyświetl załącznik 18167
Chyba te hamulce mają dość
Wyświetl załącznik 18168
Gruszka turbiny
Wyświetl załącznik 18169
I na koniec wahacz
Wyświetl załącznik 18170
I jeszcze jedno nie mogłem się oprzeć bo jakoś dostaję awersji do "miedziujących " wszystko i wszędzie : Wyświetl załącznik 18171 Wyświetl załącznik 18172
Bo to są wymieniacze a nie mechanicy, witki opadajomDwa dni po wymianie hampli i regeneracji zaciskow. Jak mozna komuś taki numer odp...ć nawet na piascie ruda szmata. Tarcze i klocki owszem nowe nawet z dobrej półki

Sportowe sztywne sprzeglo,szybko i tanioHmm... wywazeniem i tarczą sprzęgła?