Panie ja nie wiem jak to się tak stało... To było tak nagle.

Ale nie martwił się o przegrzanie bo widzę że chłodzenie było zastosowane

FlinstopojazdKończy się przegląd, przejdzie czy trzeba dać dwie dychy w dowód?

trochę lipa, bo przycina się gumę w poprzek i podkładkę daje na zewnątrz.

Przyjedź do mnie, z chęcią dam N i zatrzymam DR, do odbioru w WKKończy się przegląd, przejdzie czy trzeba dać dwie dychy w dowód?
Że niby za taki drobiazg? A ja się dziwiłem jak mi dali negatywa za fioletowy błotnik na niebieskim samochodziePrzyjedź do mnie, z chęcią dam N i zatrzymam DR, do odbioru w WK

Paniee widać że blacha zdrowa, lekko się podogina w kilku miejscach i max bym dał 55zl ale to już cena z wymiana opon u znajomego diagnosty co mi go poleci.A ile dasz za taki błotnik:
Wyświetl załącznik 38647

U nas jest 20% rabat na wulkanizacji jeśli robisz przeglądy, a czy zauważyłeś klakson na tym zdjęciu?Paniee widać że blacha zdrowa, lekko się podogina w kilku miejscach i max bym dał 55zl ale to już cena z wymiana opon u znajomego diagnosty co mi go poleci.![]()
Ty chyba miałeś w rodzinie jednego z twórców enigmyArni to młody diagnosta, nieprzystępnego jeszcze udaje. reputacje buduje.
Nawet nie wiem czy to obelga czy coArnold to swój chłop. Jego pieczątka kak stara prostytutka chodzi po ludziach.

Masz nieaktualny cennikTam... Gadanie... Dwie dyszki każdego diagnoste skusi do podbicia![]()
nie, słowiańskie korzenie mam.Ty chyba miałeś w rodzinie jednego z twórców enigmy
A co z nim nie tak? Kolor jest taki sam jak reszta samochodu.A ile dasz za taki błotnik:
Raczej od alarmu, ja mam klaksony z przodu w zderzaku, wyobraź sobie jakby ci się taki alarm popsuł i zaczął by wyć podczas jazdyA co z nim nie tak? Kolor jest taki sam jak reszta samochodu.
Ten klakson tak fabrycznie? Czy to jakas syrenka od alarmu?

Enigmę wynaleźli Polacy...nie, słowiańskie korzenie mam.
pan Artur Scherbius by się z tym nie zgodził.Enigmę wynaleźli Polacy...