arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Pop to przepraszam nie chciałem cię wyzwać od potomków jakichś nie-słowianpan Artur Scherbius by się z tym nie zgodził.
Pop to przepraszam nie chciałem cię wyzwać od potomków jakichś nie-słowianpan Artur Scherbius by się z tym nie zgodził.
zaraz tam poprawek lakierniczych. tak naprawdę to trzeba tylko dobrze umyć.audi do lekkich poprawek lakierniczych
list świętego Mateusza do covidian.Coś dla wierzących![]()
Przecież to było już wiadomo rok temu...Psikutas to usa prd stworzylo ten syf
to miała być wojna ekonomiczna z chinami...ale żółte się ogarneli...i mają wzrost pkb ponad 6%...
a w ciemnogrodzie zwanym polska trwają szopki i wykańczają gospodarkę...
No i co z tego...Ślimak dał byś sobie utnac kuta..a ze mają 6 procent? Widze ze nie kupujesz u nich. Towary sa oclone i ovatowane i stoja po 2 tygodnie na cle.
myślisz, że to oni płacą cło ? czy raczej odbiorca końcowy ?Wpisz sobie na yt ,,chiny w pandemii,, to ci wyskoczy trochę filmików polaków, co tam mieszkają i nagrywają...choć pewnie są to szpiedzy chińscy i pewnie kłamią, siejąc komunistyczną propagandę...Trzeba by się wybrać na wycieczkę do Chin i zobaczyć na własne oczy bo nie wiem czy wiecie ale tam nadal jest komuna, propaganda sukcesu...

Ja już w nic nie wierzę jeśli nie zobaczę oprócz pana Boga i anioła stróżaNo i co z tego...myślisz, że to oni płacą cło ? czy raczej odbiorca końcowy ?
Wpisz sobie na yt ,,chiny w pandemii,, to ci wyskoczy trochę filmików polaków, co tam mieszkają i nagrywają...choć pewnie są to szpiedzy chińscy i pewnie kłamią, siejąc komunistyczną propagandę...![]()
A propos samochodów służbowych, myślałem sobie że mieszkam w kulturalnej, schludnej, bezpiecznej okolicy a tu booom, w ubiegłym tygodniu złodzieje samochodów urządzili sobie eldorado, mojemu sąsiadowi zaiwanili 4 letniego dostswczaka, kilka dni później do nas na bazę zajechał dostawca części z IC i oświadczył że nocował u mnie na osiedlu i mu zaj... 3 letnie autko dostawczeAutentyk z przed chwili. Robię se kawę a tu D nie ma mleka. Na CPN mają ekspres do kawy to i mają mleko. Dzwonię.
-Sebek pożycz dwa mleka do jutra.
-Spoko
- To Zara beda
- siedź na dupie, młody z pizzeri tankuje srajtka zaraz Ci przywiezie
Pyk mam mleko do kawy
teraz odpycha się starym oplem comboNo co ty nie powiesz... I nie wstyd ci jeździć starym autem? Toć samochut jest wyznacznikiem statusu społecznegoArni ja zawsze miałem auta za max 2 tys. I nigdy nie zgubił do nich kluczyków. Zawsze były w stacyjce
Kaszel teraz kosztuje więcej niż audi A6 C5Nie ma różnicy jaka wartość, nawet kaszle kradną.
Kucze kiler tego nie pospawaA najgorsze jest to, ze to swoje auto :/