• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Psikutas to usa prd stworzylo ten syf
Przecież to było już wiadomo rok temu...:) to miała być wojna ekonomiczna z chinami...ale żółte się ogarneli...i mają wzrost pkb ponad 6%...:) a w ciemnogrodzie zwanym polska trwają szopki i wykańczają gospodarkę...:)

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Ślimak dał byś sobie utnac kuta..a ze mają 6 procent? Widze ze nie kupujesz u nich. Towary sa oclone i ovatowane i stoja po 2 tygodnie na cle.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Trzeba by się wybrać na wycieczkę do Chin i zobaczyć na własne oczy bo nie wiem czy wiecie ale tam nadal jest komuna, propaganda sukcesu...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ślimak dał byś sobie utnac kuta..a ze mają 6 procent? Widze ze nie kupujesz u nich. Towary sa oclone i ovatowane i stoja po 2 tygodnie na cle.
No i co z tego...:) myślisz, że to oni płacą cło ? czy raczej odbiorca końcowy ?
Trzeba by się wybrać na wycieczkę do Chin i zobaczyć na własne oczy bo nie wiem czy wiecie ale tam nadal jest komuna, propaganda sukcesu...
Wpisz sobie na yt ,,chiny w pandemii,, to ci wyskoczy trochę filmików polaków, co tam mieszkają i nagrywają...choć pewnie są to szpiedzy chińscy i pewnie kłamią, siejąc komunistyczną propagandę...:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
No i co z tego...:) myślisz, że to oni płacą cło ? czy raczej odbiorca końcowy ?

Wpisz sobie na yt ,,chiny w pandemii,, to ci wyskoczy trochę filmików polaków, co tam mieszkają i nagrywają...choć pewnie są to szpiedzy chińscy i pewnie kłamią, siejąc komunistyczną propagandę...:)
Ja już w nic nie wierzę jeśli nie zobaczę oprócz pana Boga i anioła stróża

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Autentyk z przed chwili. Robię se kawę a tu D nie ma mleka. Na CPN mają ekspres do kawy to i mają mleko. Dzwonię.
-Sebek pożycz dwa mleka do jutra.
-Spoko
- To Zara beda
- siedź na dupie, młody z pizzeri tankuje srajtka zaraz Ci przywiezie
Pyk mam mleko do kawy

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Autentyk z przed chwili. Robię se kawę a tu D nie ma mleka. Na CPN mają ekspres do kawy to i mają mleko. Dzwonię.
-Sebek pożycz dwa mleka do jutra.
-Spoko
- To Zara beda
- siedź na dupie, młody z pizzeri tankuje srajtka zaraz Ci przywiezie
Pyk mam mleko do kawy
A propos samochodów służbowych, myślałem sobie że mieszkam w kulturalnej, schludnej, bezpiecznej okolicy a tu booom, w ubiegłym tygodniu złodzieje samochodów urządzili sobie eldorado, mojemu sąsiadowi zaiwanili 4 letniego dostswczaka, kilka dni później do nas na bazę zajechał dostawca części z IC i oświadczył że nocował u mnie na osiedlu i mu zaj... 3 letnie autko dostawcze :D teraz odpycha się starym oplem combo

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Arni ja zawsze miałem auta za max 2 tys. I nigdy nie zgubił do nich kluczyków. Zawsze były w stacyjce

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Arni ja zawsze miałem auta za max 2 tys. I nigdy nie zgubił do nich kluczyków. Zawsze były w stacyjce
No co ty nie powiesz... I nie wstyd ci jeździć starym autem? Toć samochut jest wyznacznikiem statusu społecznego

Do góry Bottom