• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Pewnie uwalil sie odpowietrznik wiec zrobili patent

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Pewnie uwalil sie odpowietrznik wiec zrobili patent
ale zamiast tej rurki można było wkręcić bezpośrednio odpowietrznik

jedyne co mi przychodzi do głowy, to żeby mieć łatwiejsze dojście, do odpowietrzania hamulców bez ściągania koła

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Jak ktos przy odwiercaniu odpowietrznika spapral stozek to wpierdzielil rurke na klej albo cos i tyle. Nic innego nie przychodzi mi do glowy

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
99
Miasto
Piaski
Kolega zakupił ostatnio freelandera po modach od janusza który jak mu siadły 3 czujniki abs to wycią kable od kontrolki. Skończyła się legalizacja butli to gaz wyją. Wydech to już wogóje mistrzostwo.
Zakupił?? Tego wózka nie chciałbym nawet ciąć na złom. Z tysiaka pewnie dał i dalej będzie modził po swojemu. Słyszał zapewne,że po zakupie trzeba z 20 procent kwoty nabycia przeznaczyć na inwestycje. Dwie stóweczki dołoży i bryczka będzie jak marzenie.;)

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Jak ktos przy odwiercaniu odpowietrznika spapral stozek to wpierdzielil rurke na klej albo cos i tyle. Nic innego nie przychodzi mi do glowy
Prawdopodobnie tak było. Ogólnie auto niezły rzęch i kierowca od opon nalewek i klocków abe

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Ja w mój najnowszy nabytek włożyłem do dziś jakieś 200% i to nie koniec:D no ale nie narzekam, mam zajęcie w wolnym czasie i możliwość nauki, spawania, lakierowania, prania tapicerki...
Zazdroszczę wolnego czasu. U mnie czasy kawalerskie się skończyły i po ożenku wolny czas wzięło w łeb. Praca, dzieci, budowa domu itp. Na poloneza mam tyle planów, elektryczne wspomaganie, klima, ABS, rover. Ale nie ma kiedy robić.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
w wolnym czasie
Happy Very Funny GIF by Disney Zootopia

wooollnnyy czaaasss? (tak czytając bardzo powoli, jak przy nauce języka)

a co to jest? :D

darcun4

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Toruń
Czemu się dziwicie? Ja wam napiszę od kiedy będziecie mieli dużo wolnego czasu:
1. Kiedy macie gdzie mieszkać i przestaniecie słuchać podpowiedzi typu "...a Kowalscy mają większe/ładniejsze....."
2. Kiedy wychowacie już swoich potomków i wygnacie ich "na swoje'.
3. Kiedy zaczniecie pracować po 8-9 godzin dziennie.
4. Kiedy dojdziecie do wniosku, że wasza pensja+ew. żony musi wystarczyć. To co wpada dodatkowo, to na WASZE przyjemności.

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Kolega zakupił ostatnio freelandera po modach od janusza który jak mu siadły 3 czujniki abs to wycią kable od kontrolki. Skończyła się legalizacja butli to gaz wyją. Wydech to już wogóje mistrzostwo. Wyświetl załącznik 45926 Wyświetl załącznik 45927 Wyświetl załącznik 45927 Wyświetl załącznik 45926
Te frelandery juz 10 lat temu sprawiały wrażenie że ich dni są policzone, podobnie jak Rover 75 itp, taki "plastikowy prestiż"

ostryt4

SuperMechanior
Punktów
364
Miasto
Grimsby, czasem Białystok
"Filtr mocy" zainstalowany, auto nie chce jechać, mechanik chce pieniądze za diagnozę....
Jakieś pomysły ? :D

Załączniki

• FB_IMG_1664471068915.jpg
    FB_IMG_1664471068915.jpg
    210,4 KB · Wyświetleń: 99

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Teraz to filtr wystarczy do dłużej. Kabinowki też dłużej wytrzymują tylko po dłużej jeździe trochę głową boli

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Z soboty na niedzielę o 3 rano odbieralem z lotniska gości z Islandi. Tniemy autostrada już na limicie a ta baba z tyłu coś mi gada. Zrozumiałem, że za szybko jadę. Zwolniłem. Dalej mamrota. W końcu okazało się, że nie za szybko ino za gorąco. I teraz serio ja się trzęsę już z zimna ci z tyłu w krótkich rękawkach i ciągle im ciepło

Do góry Bottom