• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Szczepan119

SuperMechanior
Punktów
51
eee chopy, pomuszta :D

albo mnie pamięć już zawodzi, ale nie mogę znaleźć. bo to chyba tu na forum było
ktoś się chwalił nowym dociskiem który nie był w ogóle obrobiony- powierzchnia pod tarczę nie była wcale oszlifowana.
poratuje ktoś linkiem?
Luk robi teraz niektóre takie dociski, jak zamawiałem z IC do Citroena C3 1.2 Puretech 2019 albo 2020 rok to w pdf'ie w katalogu jest opis że zmienili technologię bla bla bla... w załączniku wrzucam :

P.S
Zamontowałem taki i na razie działa bezproblemowo ;P

Załączniki

• 620 3268 00 - Dokument nr 1.pdf
    589 KB · Wyświetleń: 36

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Luk robi teraz niektóre takie dociski, jak zamawiałem z IC do Citroena C3 1.2 Puretech 2019 albo 2020 rok to w pdf'ie w katalogu jest opis że zmienili technologię bla bla bla... w załączniku wrzucam

czyli tłumacząc na nasze: nie trzeba toczyć, więc jest taniej przy produkcji, czyli dla nas. a ty płać tą samą cenę...

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
I tak jest. Coraz wieksze gówno produkuja a my odpowiadamy za gwarancje.

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Pewnie było jak ze styropianem "dalmatyńczyk", ktoś skopał robotę i teraz chcą wmówić ludziom że to było specjalnie żeby nie robili reklamacji :D

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Do dawna wiadomo że się na sylykon daje uszczelkę i jest git.... przez chwilę :D

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
Nic pomyślunku jeden z drugim. Przecież każdy wie, że to do tarzania z niunią.
Oj chopaki, chopaki.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
Nie wiem, mnie kusi ten "pluszowy miś" którym to cudo jest wyścielane :cool:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
W sumie może ktoś ma taki fetysz na baraszkowanie w karawanie, jedni robią to na cmentarzu to czemu nie tak?

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
To Ty wiesz, że to jest karawan. Ale handlarz jak go musi sprzedać, to może komuś pocisnąć taki kit.

Albo jakiś subufer z lombardu dokupić na tył i stoliczek, że to taki niby pikniokowy-imprezowy wóz :cool:
Małolat łyknie temat....

Człowieku, matę pluszową rzucam na tył, kolorową kulę pod sufitem. Jeszcze nieźle na tym można zarobić.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jak poleciała na Audi, to tylko do ruchania się nadaje chyba.
Która kobieta poleci na audi? Chyba zdesperowana, blachary lecą na błyszczące np Ferrari, lambo, Porsche, coś niecodziennego a audi jest zatrzęsienie na ulicach

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Która kobieta poleci na audi? Chyba zdesperowana, blachary lecą na błyszczące np Ferrari, lambo, Porsche, coś niecodziennego a audi jest zatrzęsienie na ulicach
znaczki ferrari kup na aliexpress i przymocuj na audi. na grillu, na bagażniku i na kierownicy. do tego warto jakieś małe na tylnych słupkach i desce rozdzielczej.
wywierć kilka dziur w tłumiku albo nagraj płytę z dźwiękami silnika v12. jak masz tylko starsze radio to ujdzie i kaseta magnetofonowa
aaaa, zapomniałbym: opuść fotele jak najniżej i odchyl oparcia, żeby bardziej sportowo siedzieć

no chyba, że trafisz na blacharę specjalistkę co się naprawdę zna na motoryzacji a nie tylko ma zapisane w telefonie na jakich samochodach kolana rozchylać :D

Do góry Bottom