MTM
Zweryfikowany Mechanik

A Ja często zaś kupuje boscha uniwersalne i w komplecie zawsze są złączki... Takie proste, zaciskowe, z opaską...Witam.
Mam tak podłączony żyrandol i działa kilkadziesiąt lat
Choć muszę się przyznać, że pewnie z lenistwa kupuję sondy zawsze z wtyczkami z oryginału i nie muszę nic łączyć. A za sondę płaci klient i zawsze jest zadowolony. Pewnie ze względu na mój urok osobisty.
Pozdrawiam.

Tych ze zdjęcia czy tych z kompletu z sondą?Panowie proszę wyrazić swoją opinię na temat tych znaczek. Ja stosuję tylko lutowanie tzn przy użyciu kwasu i uważam to za pewniejsze połączenie.

Ja dziś miałem same skody na sondy i corse 13' na UPG... Kwas musiałbym w beczkach 200l brać i dokupić z 2 ropownice...Ja osobiscie stosuje sam kwas, oblewam nim cale auto i kieruje na kasacje![]()

ty się śmiejesz a ja kiedyś wsadziłem matrycę od laptopa do piekarnikaPrzyjechał dziś klient ze sterem z 1.7 dti. Wie Pan, syn elektroniki się uczy... Ale zajrzy Pan bo oglądał i grzał OPALARKĄ bo w internecie gdzieś wyczytał... No ale auto jak nie paliło to nie pali...
Skąd Ci ludzie biorą te pomysły... ?!
Na zdjęciu widać przecież jak byk gdzie leży przyczyna a to przecież nie z pewnośćią to co próbował wygrzać...
chyba stacje zamienie na opalarkę...
bo miałem pasy na ekranie, matryca była razem z plastikami, efekty sobie wyobraź 
Arni, a poszedles później do serwisu z tekstem Panie napraw?ty się śmiejesz a ja kiedyś wsadziłem matrycę od laptopa do piekarnikabo miałem pasy na ekranie, matryca była razem z plastikami, efekty sobie wyobraź
![]()