ostryt4
SuperMechanior
Diagnosta który się pod tym podpisze powinien zagrać w rosyjską ruletkę .....
....tylko z jedną pustą komorą w magazynku.
kolega diagnosta kiedyś powiedział do mnie - opony to jest h... wystarczy po przeglądzie popsikać śruby kół wd40 i popuścić i dokręcić po jednej ze śrub w kołach tak żeby diagnosta mógł powiedzieć że na przeglądzie były koła OKDiagnosta który się pod tym podpisze powinien zagrać w rosyjską ruletkę .....
ot taka metodaMetoda odnośnie czego ?kolega diagnosta kiedyś powiedział do mnie - opony to jest h... wystarczy po przeglądzie popsikać śruby kół wd40 i popuścić i dokręcić po jednej ze śrub w kołach tak żeby diagnosta mógł powiedzieć że na przeglądzie były koła OKot taka metoda
Odnośnie sytuacji w której do diagnosty zesrała by się policja lub TDT, diagnosta jest kryty bo przecież właściciel pojazdu popsikał szpilki wd40 i odkręcał śruby aby wymienić dobre opony które były założone na czas przeglądu technicznego na te łyseMetoda odnośnie czego ?
ucz się póki żyję bo wieczny nie będę
Myślę że jedno i drugie.Typowe polskie .... ciagle sie zastanawiam czy to bieda czy glupota ...
To samo auto , tylko po zerwaniu pokrywy było jeszcze gorzej ale nie odpuściłem i turbo i głowica robiona.Przeczytaj tytul a zorietujesz sie ze nie.
Temat jest o przypadkach usterek ktore sa niecodzienne. I zdjecia przedewszystkim![]()
[/QUOTE]takich mam mnogo na wiosce,panie przecie w tamtym roku wymieniałem na nowyIstnieją jeszcze tacy co wymieniają olej bez filtra, na odwrót to jeszcze czasami ok ale w takim przypadku to bezsens![]()