• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ej na początku nie skumałem ale dobry pomysł :D miszczostwo, z braku laku...

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Z ananasów miałam taki przypadek przed laty, że padło ładowanie w Volkswagenie T3.
A że obywatele WNP bardzo się spieszyli bardzo się ucieszyłam, że wystarczyło wymienić szczotki w alternatorze.
Lipiec był, ja sama w warsztacie, pora bardzo późna, zleceniodawcy mogli by grać główne role zła w Bondzie a w przedziale pasażerskim cztery panienki nie do końca ubrane, w zasadzie prawie wcale....
Od tej pory wschodnich klientów nie wpuszczam na warsztat, mogę usterkę usunąć za bramą, no raz w zimie jak klocki hamulcowe się skończyły to kazałam się zatrzymać autem we wjeździe tak, aby się nie dało wysiąść z auta...:p

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Marku od ponad 20 lat znam bo moim wujkiem jest ksiadz :-P czesto sie krecilo w tym gronie tylko mnie jakos nie kreci branie kasy za nakladanie rąk na czyjąś głowę.... Bez urazy oczywiście dla tych zagorzałych

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A widzisz szkoda ........ bo to usługa z realizacją po śmierci , bez gwarancji na sukces :D.

Marcin Glasgow

SuperMechanior
Punktów
16
Może odbiegnę od tematu. Dzwoni dzisiaj klient, którego na oczy nie widziałem. "
panie jestem w sklepie i nie mogę się dogadać. Jak sie nazywa po angielsku wahacz i końcówka drążka"
Po tym ja się rozłączyłem dzwonił jeszcze 4 razy. panie coś rozłączyło. wiem :rolleyes:

dartech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
157
Miasto
Årdalstangen
Może odbiegnę od tematu. Dzwoni dzisiaj klient, którego na oczy nie widziałem. "
panie jestem w sklepie i nie mogę się dogadać. Jak sie nazywa po angielsku wahacz i końcówka drążka"
Po tym ja się rozłączyłem dzwonił jeszcze 4 razy. panie coś rozłączyło. wiem :rolleyes:
:D :D :D :D :D :D :D i jeszcze sie smieje :D :D :D

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
no to trza było mu pomóc nie każdy jest taki bystry i zna angielski

dobolsgarage

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
74
Miasto
Poznań
pl-pl.facebook.com
Dzisiaj dzwoni klient od. Seata Leona ten co cieknaca pompę chciał wymienić na używaną i założyć stary pasek. Musi zmienić klocki i tarcze bo ma tak cienkie że nie przeszedł przeglądu. Żeby nie wstawił mówię mu za wymianę tarcz i klocków zaporowo 240zl. A on dobrze rano będę.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jak pamietam trzeba rozwalić skrzynke , kiedy ja to robiłem ...

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
No właśnie a ostatnio taki klient się trafił. No i ile?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Dałam zaporowo 300, to dziękował, że się podejmę bo nikt nawet rozmowy nie podejmuje na temat...
Trzy godziny robótki:)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
wiem, to się szybko robilo ale za osobliwosci trzeba płacic

Do góry Bottom