To się nazywa uzależnienie.
Nie martw się, to można leczyć...![]()
Nie wiem o czym piszesz, wiem tylko ze u Ciebie wszystko skojarzone jest z sexem

Sex'u nie mozna leczyc a tylko uprawiac

A moze Ty juz nie mozesz ??

To się nazywa uzależnienie.
Nie martw się, to można leczyć...![]()

Ty tak rychło na nogach?![]()
Wstałem napić się a ze wystarczy podniesc pokrywe lapka i juz dziala wybudzony to zdarza mi sie popelnic jakiegos posta![]()

Wstał napić się i napisać post także chyba ma dwa problemyJeżeli wstajesz w nocy się napić i napisać, to mam rozumieć, że nie jesteś uzależniony od forum tylko od alkoholu?![]()

Kobieta zawsze może, czasami nie chce i wtedy wymyśla chorobyNie wiem o czym piszesz, wiem tylko ze u Ciebie wszystko skojarzone jest z sexem
Sex'u nie mozna leczyc a tylko uprawiac
A moze Ty juz nie mozesz ??![]()

To akurat zostało udowodnione że seks zmniejsza napięcie, rozluźnia i tym samym wyleczy ból głowy no chyba że nie udany no to wtedy rozumiem czemu kobiety unikająGłowa ją boli ....

Kobieta zawsze może, czasami nie chce i wtedy wymyśla choroby![]()
Współczuję doświadczeń...Głowa ją boli ....
Musisz się zatem bardziej starać, nie będziesz musiał rozumieć...chyba że nie udany no to wtedy rozumiem czemu kobiety unikają![]()

O, to, to. A udaje, że ani jednego...Wstał napić się i napisać post także chyba ma dwa problemy![]()

Z tobą nie wygramMusisz się zatem bardziej starać, nie będziesz musiał rozumieć...![]()
jesteś królową loży szyderców 
Marku znasz to- Ale wy.....chali górale na skale i to niedbale. Pewnie by to bihor- ka czekało w stanie wojennym, za to pyszczenie.No tak .... fakt ale ....
Chyba damy mają pierwszeństwo?Chyba niektórych zaczyna fantazja ponosić... Panowie i Panie nie róbcie off-topicu
Z tobą nie wygramjesteś królową loży szyderców
![]()
A Jerry? Co z Jerrym?
Wynalazł jakieś antidotum? Jakiś lek zadziałał jednak skutecznie?![]()
przyczepila sie jak rzep do psiego ogona 

A chłop? Jak organizm jednokomórkowy?baba jak baba zawsze ciekawska ....