nieldos
Zweryfikowany Mechanik
W passatach to norma... każdy jeden to jeżdżące akwarium... jakby zrobili wodoszczelne puszki na moduł komfortu to by w miare dobre auta były 

tak , pewnie jak wsiadła do samochodu , i zamkneła drzwi to było: "a to h.. miał monitorig, nie zauważyłam".Hehe to musi być komuś głupio jak mu się udowodni, że próbuje zrobić wała...
Próba wyłudzenia pieniędzy. Na to jest paragraf chyba. Mam nadzieje , że jej zdjęcie wisi na gablotce ,,tych nie obsługujemy ''Kolejny baba szuka frajera. Panie tego nie bylo. Taki H na monitoringu ładnie widać jak podjeżdża z tym babolem

Kolejny baba szuka frajera. Panie tego nie bylo. Taki H na monitoringu ładnie widać jak podjeżdża z tym babolem
Norauto to takie "przedszkole" potem ASO, a następnie porządny prywatny warsztat lub własna działalność.
Witaj ! ....może tam z rurką pojechał i ja ci pokarzę --klocki odwrotnie !!! Kurka wodna !!!Co dalej było nie mam pojęcia.

...w praktyce możemy wyrazić swoją opinię i po takich partaczach poprawić robotę ....i tak na okrągło . Partacze byli ...są i będą niestety . Uważam iż partactwo funkcjonuje dzięki przyzwoleniu wielu użytkowników samochodów .....na zasadzie drutem ,sznurkiem ,szrotem ,,,aby taniej .Ja mówię że tacy klienci są biedni ...ale intelektualnie .Ja najbardziej nienawidzę partactwa,