toomii76
toomi
Na twarz klienta i pozostawił 4 odciśnięte palce.liść wpadł

Na twarz klienta i pozostawił 4 odciśnięte palce.liść wpadł

to jesy smutne.
i nowa sztuka zalatwila problem...sucho aż pieknie.gosc kupil od handlarza za 1.800 zl.noi mial zrobic przeglad ...i po przegladzie wrocil do mnie. bo mu sie przywalili do belki ze wyrwana pukol stukol mowi ze nie podbije. unosze go do gory patrze a tam dziurooo jak pięść zgnite wiedzie gdzie? tam jak sie przykreca ta belke do podluznicy na trzy sruby.i łun mnie sie pyta czy ja to zrobie??k..rwa mysle toto tam rdza ze moj volviak to wyglada jak by ocynk mial...toc mowie ja sie tego nie podejme...a on sie pyta co ma teraz zrobic...no ja wiem? wiszac sie ? jak myslicie?daj mu 200 i niech Ci zostawi. stratny nie będziesz. on też nie bo Tobie i tak za tą robotę którą zrobiłeś, musiałby zapłacić.ja za wyjecie chce 600 zl a na szrocie moga dać 500 tylko ze żeby dostarczyć go to musze poskładać częściowo czyli dalej plac
U nas też same przyjeżdżają ale wtedy nie płacą nic, jak dojedzie o własnych siłach lub na sznurku ale kompletny to wtedy grosiny płacą.U nas stacje demontażu same po auto przyjeżdżają. Kiedyś oddawałem auto z silnikiem i skrzynia w bagażniku.
Bartek a to nie jest pasek DPK czyli dwustronnie rowkowany? Słabe zdjęcieA tak w NRD wymienia się rozrzady.
Nie dość że wymienili tylko PK to jeszcze założyli odwrotnie
Wyświetl załącznik 33462 .
Spoko Bartek tak mi się zdawało że tam jest dwustronny co faktycznie nie zmienia faktu że rozrząd nie tykany...Sorry za pasek. Jest dwustronny. Ale.to nie zmienia faktu, że auto jest 400 km po wymianie rozrządu
Jarzi chwilę po nakręceniu tego filmiku łezki w oczach się pojawiły